Skip to the content

iDiD - helppokäyttöinen sisällönhallintajärjestelmä

 

iDiD digital signage on useiden kosketus- ja infonäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS).

Näyttöjen toistinkoneet varustetaan toistinohjelmistolla, joka noutaa sisällöt palvelimelta ja huolehtii niiden esittämisestä näytöllä. Esityssisällön hallinta tapahtuu verkkoselaimella hallintapalvelun avulla.

Esityssisältöjen tekemiseen ei tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista ja ohjelmiston käyttö on mahdollista myös matkapuhelimen selaimella tai mobiililla tablet-tietokoneella.

Ei vain tuote, vaan kokonaisvaltainen palvelu

 

Käyttäjät ovat tärkein osa kokonaisuutta, joka muodostuu laitteista, hallintaohjelmistosta ja sisällöstä. iDiD on kehitetty mahdollisimman helppo- ja sujuvakäyttöiseksi.

Helppouden ja sujuvakäyttöisyyden varmistaa paljon kiitosta saanut asiakastukemme ja viikoittain pyörivät peruskäyttökoulutukset sekä kuukausittaiset teemakoulutukset, joissa pureudutaan pintaa syvemmälle aihe kerrallaan. 

Kun vielä valvomme näyttöjä etänä kaiken aikaa, niin voimme puhua kokonaisvaltaisesta palvelusta, jossa käyttäjä voi keskittyä siihen, mitä haluaa kulloinkin tiedottaa. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

Lukuisia eri käyttökohteita

iDiD on monipuolisesti käytössä useissa eri käyttökohteissa ja -tarkoituksissa - sisäisen viestinnän infotauluina, näyteikkunoiden mainosnäyttöinä, päiväkotien kirjaamisnäyttöinä, teollisuuslaitosten infonäyttöinä tai taloyhtiöiden rappunäyttöinä. Ja monessa muussa paikassa.

Ohjelmisto skaalautuu hierarkisen rakenteen ansiosta - yhden toimipisteen aulanäytön ohjauksesta jopa satojen toimipisteiden, näyttöjen ja käyttäjien kokonaisuudeksi.

iDiD sisällönhallinta

Toistintietokone ja siihen asennettu iDiD-toistinohjelma ovat infonäytön aivot. Esityssisällön tarpeista riippuen käytetään ulkoista toistintietokonetta, olemassaolevaa rautaa tai nykyaikaisen infonäytön sisäistä toistinta (SoC Player).

Teknologisesti iDiD edustaa verkkopalveluiden terävintä kärkeä ja on kehitetty uusimmilla ja tehokkaimmilla ohjelmointitavoilla. Käyttäjälle iDiD toimii normaaleilla html5-tekniikoilla, joiden avulla on toteutettu laitteistoista ja käyttöjärjestelmästä riippumaton ohjelmisto. Järjestelmän tuotekehityksen tärkeinä teknisinä lähtökohtina ovat esityssisällön optimointi Digital Signage -näyttölaitteistojen suorituskykyyn sekä kosketusnäyttöjen tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen.

Mobiilia joustavuutta

iDiD-hallintaa voidaan käyttää verkkoselaimella mistä ja milloin tahansa. Sisällön päivittämiseksi ei tietokoneisiin tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista. Esitettävää sisältöä on mahdollista hallita myös selaimen sisältävillä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tablet-tietokoneella.

Android-laitteisiin on ladattavissa myös iDiD-hallintasovelllus veloituksetta.

iDiD toistin kaikkiin käyttöjärjestelmiin

iDiD-toistinohjelmisto toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä:

   

             

Integraatiot

iDiD on helposti integroitavissa erilaisiin viestintä-, resurssienhallinta- tai toiminnanohjausjärjestelmiin. Ja ylpeyden aiheemme on, että tarjoamme valmiit ja julkistetut integraatiotyökalut iDiD-sisältöihin ilman lisämaksua.

iDiD on integroitavissa useisiin järjestelmiin käyttämällä iDiD Connectoreita. 

Connectorit, jotka eivät vaadi räätälöintejä, ovat kaikkien iDiD-asiakkaiden käytössä ilman erillistä maksua.

 

LUE LISÄÄ

Haluatko iDiDin käyttöösi?

Kattavan jälleenmyyntiverkostomme kautta saat hankittua iDiDin omaan käyttöösi.

Jätä yhteystietosi, niin ohjaamme sinut eteenpäin oman alueesi jälleenmyyjälle.