iDiD-kokonaispalvelu mahdollistaa onnistumisesi

iDiD on enemmän kuin infonäyttöjärjestelmä. iDiD on kokonaisvaltainen palvelu, jossa voit keskittyä olennaiseen: viestintään, markkinointiin ja tiedottamiseen.

Jatkuvasti kehittyvä ja vaivaton sisällönhallinta, laaja koulutuspaletti sekä kiitetty ja vikkelä asiakastukemme varmistavat sen, että sinä onnistut.

HubSpot Video

Kaiken keskiössä on helppokäyttöinen sisällönhallinta 

Mallipohjien avulla brändi-ilmeen mukaisten uusien sisältöjen luominen on iDiDissä vaivatonta. Voit määritellä niin monta mallipohjaa kuin suinkin haluat ja tarvitset. Palveluumme kuuluu myös muutaman valmiin brändinmukaisen mallipohjan luominen, jotta pääset helposti alkuun. 

Kun työskentelet, näet jatkuvasti miltä luomasi sisältö tulee näyttämään infonäytöillä. Julkaisemisen jälkeen ei tule yllätyksiä. 

Me olemme halunneet luoda palvelun, jonka käyttäminen on ilo. Luovuus on rajanasi!

HubSpot Video
Kehitysjohtajamme Timo Portimojärvi pitää teknisempiä koulutuksia.

Koulutuksista alkusysäys ja syvempää osaamista

Koulutukset kuuluvat kokonaispalveluun, eikä niistä veloiteta ylimääräistä. 150 koulutusta vuodessa varmistaa, että pääset alkuun ja kehityt infonäyttöjen sisällöntuotannossa. 

Jokaperjantainen peruskäyttökoulutus on kaikille suositeltava lyhyt orientaatio iDiDin käyttöön. Tiivis koulutus antaa heti perusvalmiudet tehdä ja päivittää sisältöjä. 

Tehokäyttäjän työpajan pidämme joka toinen perjantai. Siinä pureudumme mallinluoja-tasoisten iDiD-käyttäjien mahdollisuuksiin ja työkaluihin. 

Teemakoulutuksia pidämme monista eri aiheista, esimerkiksi integraatioista ja connectoreista, mallipohjan luomisesta, ajastuksista, kanavista, sekä infonäyttöjen viestinnällisistä mahdollisuuksista. Niissä opit paitsi iDiDin käyttöä, myös infonäyttöviestinnän suunnitelmallista tekemistä.

Kiitetty asiakastuki apunasi monikavanaisesti

Me todella uskomme, että infonäyttöpalvelu on asiakaspalvelua. Vastaamme aina nopeasti yhteydenottoihin.

Asiakkaan käytössä on myös palveluportaali, josta löydät vastauksia kellon ympäri.

Olemme ylpeitä palvelutasostamme! Asiakaspalvelullamme on varsin tasaisesti vuosittain mitattu 95 % tyytyväisyys.

iDiDin tuen tyytyväisyysprosentti oli vuonna 2022 95 %.

Kehitys ja ylläpitotyö varmistavat turvallisuuden

iDiD on jatkuvasti kehittyvä palvelu. Uskomme ja tiedämme, että iDiD on jo nyt todella hyvä ja vakaa sisällönhallintajärjestelmä. Taustalla tapahtuu silti paljon jatkuvaa kehitystyötä, jolla pysymme ajan tasalla ja saamme asiakkaillemme uusia hyviä ominaisuuksia käyttöön. Teknisissä ongelmatilanteissa tartumme heti toimeen.