Selkeä sisällönhallinta ja kokonaisuus keskiössä

Selkeä sisällönhallinta ja kokonaisuus keskiössä

 

Suomen toiseksi suurimmassa laskettelukeskuksessa toimivan Rukan Kävelykyläyhdistyksen tehtäviin kuuluvat monen muun ohella alueen tarjonnasta tiedottaminen ja markkinointi. Infonäyttöjä yhdistys on tottunut hyödyntämään viestinnässään jo usean vuoden ajan. Aikansa palvelleen infonäyttötekniikan kaivatessa päivitystä käyttäjäystävällinen järjestelmä ja nykyaikaiset laitteet löytyivät vaivatta iDiDilta.

 

iDiDilta saimme nopealla aikataululla parhaimman ja kustannustehokkaimman kokonaisuuden, sanoo Rukan Kävelykyläyhdistyksen toiminnanjohtaja Harri Niskanen.

Rukan kylän alueelta löytyvät yhdeksän infonäyttöä palvelevat matkailijoita esittäen monipuolista sisältöä maksetusta yritysviestinnästä tapahtumatiedotteisiin, asiakasviestintään sekä terveysturvallisuuteen liittyvään viestintään.

Ripeää ja näppärää


Pandemia korosti tiedonvälitykseen tarvetta myös matkailukohteissa. Avainasemassa on ripeä reagointi ja viestin välittäminen viiveettä isollekin ihmisjoukolle.

iDiDin avulla infonäyttösisällön voi luoda juuri tarvittavalla hetkellä tai ajastaa näkymään haluttuna ajankohtana. Halutessaan ennakkoon voi varautua myös luomalla sisältöjä mahdollisesti eteen tulevia erityistilanteita varten.

iDiDilla sisällönhallinta on ollut odotetun sujuvaa. Varsinkin erilaisten kampanjoiden ajastaminen muun sisällön oheen on osoittautunut todella näppäräksi!

Myös iDiDin tarjoamat maksuttomat koulutukset ja kaikissa infonäyttöön liittyvissä asioissa palveleva käyttäjätuki saavat toiminnanjohtajalta kiitosta.

Ulkonäyttö talvisisessa olosuhteissa rakennuksen seinällä viestii tulevista tapahtumista.

Tukipalvelut ovat toimineet kiitettävästi. Toki täytyy myöntää, että tuen tarvetta ei ole kovin paljoa ollut. Ja koska järjestelmän käyttökoulutuksen saa viikoittain etänä verkossa ei meiltä mene työaikaa perehdyttämiseen. Voin suositella muillekin!

Rukan Kävelykyläyhdistys & iDiD

  • Yhdistyksen tehtäviin kuuluu Rukan alueen tarjonnasta ja tapahtumista tiedottaminen ja markkinointi
  • Kampanjoiden ajastaminen perussisältöjen oheen sekä sisällönhallinta kokonaisuudessaan on otettu ilolla vastaan
  • iDiDin viikoittain tarjoamat käyttökoulutukset säästävät aikaa uusien työntekijöiden perehdytykseltä.