Tampereen Ratikka infonäyttöjen menevin hyödyntäjä

Tampereen Ratikka infonäyttöjen menevin hyödyntäjä

iDiDilla viestit joustavasti missä ja milloin vain - jopa Ratikassa! Ratikan ruuduilla yhdistyvät monen eri toimijan viestit luoden ainutlaatuisen ja monipuolisen informaatioympäristön. 

Tampereen kaupunki tiedottaa Ratikan infonäytöillä niin tapahtumista kuin ajankohtaisista asioista, tarjoten matkustajille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla kaupungin kuulumisista. 

Vuonna 2021 alkanut ratikkaliikenne on tarjonnut luotettavan, mukavan ja vaivattoman liikkumismuodon. Matkustajat ovatkin selvästi ottaneet Ratikalla liikkumisen omakseen. Vappuaattona 2024 tehtiin ennätys, kun päivittäinen matkustajamäärä ylitti 65 000 matkustajaa. 

 

Infonäyttöjen mediamyynnistä vastaa luotettava jälleenmyyjämme PunaMusta Oy, kun taas tytäryhtiö Profilight Oy huolehtii näyttöjen asennuksista ja ylläpidosta tinkimättömällä ammattitaidolla.

Infonäyttöjen sisältö tavoittaa lähes kaikki Tampereen Ratikalla matkustavat, kuten PunaMustan tilaama tutkimus (Mediani Group Oy, 6/2023) osoittaa. Sen mukaan peräti 98 % matkustajista muistaa nähneensä Ratikoissa näyttöjä.

Lisäksi lähes yhtä suuri prosenttiosuus (94 %) muistaa havainneensa myös mainoksia näytöillä, osoittaen infonäyttöjen tehokkuuden ja vaikuttavuuden viestinnässä.

Jatkossa pidetty Ratikka tavoittaa yhä uusia matkustajia, kun liikennöinti tammikuussa 2025 laajenee kattamaan jälleen uusia kaupunginosia. Ratikan liikennöinnin laajentuessa uudet reitit ja pysäkit avaavat ovia uusille mahdollisuuksille niin matkustajille kuin mainostajillekin.