Informaatio näkyväksi SharePoint-integraatiolla

Informaatio näkyväksi SharePoint-integraatiolla

Yksi integraatioiden merkittävimmistä eduista on manuaalisen työn väheneminen ja sitä kautta prosessien tehostuminen. Infonäytöt auttavat tekemään eri lähteistä tuotavan tiedon näkyväksi ja visuaalisesti virtaviivaiseksi. 

Tämä puolestaan säästää aikaa ja resursseja, samalla parantaen päätöksentekoprosesseja ja mahdollistaen paremman tehokkuuden liiketoiminnassa. Integraatioiden avulla organisaatio voi hyödyntää dataa monipuolisemmin ja reagoida nopeammin muutoksiin markkinoilla.

Tavoitteena onkin luoda saumatonta yhteistyötä eri järjestelmien välille ja mahdollistaa entistä sujuvampi ja tehokkaampi työskentely.

Moderneista O365:n SharePoint -sivustoista voidaan integraation avulla tuoda infonäytöille muun muassa:

  • uutiset
  • kalenteritiedot
  • tiedotteet
  • tapahtumat
  • pfd- ja kuvatiedostot

Näyttävää sisältöä ilman tuplapäivityksen vaivaa


Näyttävien infonäyttösisältöjen luominen käy helposti yhdistämällä SharePointista haettavia tietoja iDiDin muiden sisältöelementtien kanssa. Voit vapaasi luoda haluamiasi kokonaisuuksia käyttämällä kuvia, videoita, eri kokoisia ja mallisia värialueita ja tekstiä, sekä tarvittaessa muita dynaamisesti päivittyviä sisältöjä.

Vakio SharePoint Connector on iDiD käyttäjille maksuton. Halutessa SharePointista voidaan hakea myös muuta tietoa, sekä käyttää vanhan mallisia SharePoint-sivustoja. Tällöin tarvitaan erikseen avattava asiakasliittymä, joka vaatii muutaman tunnin lisätyötä. Räätälöinti sisältää aineistosta luotavat valmiit mallipohjat infonäyttökäyttöön.

Ota yhteyttä

Jos käyttämääsi järjestelmää ei vielä löydy olemassa olevista integraatioista, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin

Meiltä löydät tarvittavat resurssit ja laajan kokemuksen mukanaan tuoman vahvan integraatio-osaamisen. Autamme mielellämme luomaan uusia, toimivia ja tehokkaita integraatioita tarpeidesi mukaan.

 

Juha Ollikainen

Juha Ollikainen