Tehosta infonäyttöviestintää Power BI:n avulla

Tehosta infonäyttöviestintää Power BI:n avulla

 

Microsoftin Power BI on liiketoimintatietojen analysointi- ja visualisointiohjelma, jonka avulla yritys voi helposti kerätä, analysoida ja jakaa tietoa eri lähteistä. Connectorilla tuot määrittelemäsi tiedot automaattisesti myös haluamillesi infonäytöille.

Visuaalinen data mahdollistaa tiedolla johtamisen

Tiedolla johtaminen on menestyksekkään toiminnan kulmakiviä. Jotta näkee eteensä mahdollisuuksien viidakossa, tulee voida ymmärtää nykyhetkeä ja trendejä. Business Intelligence -sovellukset kuten Microsoftin Power BI voivat kerätä ja yhdistellä dataa monesta eri lähteestä ja auttaa sen analysoinnissa. Voimakas työkalu luo visuaalisia graafeja ja osaa myös ennakoida tulevaa olemassaolevan tiedon pohjalta.

iDiD-infonäytöille luodulla Power BI Connectorilla tuot datan ja ennusteet helposti ja ymmärrettävästi näkyville infonäytöillesi muiden sisältöjen oheen. Näin saat parhaan hyödyn Power BI'stä ja ohjaat arkista työntekoa tietopohjaisesti. 

Power BI Connectorin käytön etuja ovat:

1) Reaaliaikaisuus ja automaattinen päivittyminen

Connectorin avulla tuot infonäytöille reaaliaikaista dataa yrityksesi eri tietolähteistä, kuten ERP-, CRM- tai taloushallinnon järjestelmästä. Näin haluamasi sisältö tavoittaa haluamasi kohdeyleisön oikea-aikaisesti.

2) Helppolukuiset visualisoinnit

Connector tuo Power BI:ssä luodut näyttävät ja helppolukuiset raportit ja visualisoinnit eri mittareista ja KPI:stä halutuille infonäytöille. Tieto on selkeässä muodossa ja helposti omaksuttavissa.

3) Käyttäjäkohtainen sisältö

Connectorin avulla voit myös räätälöidä sisältöä eri käyttäjäryhmille. Esimerkiksi asiakkaille tai vierailijoille voit esittää eri raportteja kuin omalle henkilökunnalle.

4) Parempi päätöksenteon tuki

Power BI:n koostaman datan perusteella voit analysoida liiketoimintatietoja ja saada uusia oivalluksia yrityksesi toiminnasta. Connectorilla infonäytöille tuotuna tieto on heti saatavilla ja auttaa tekemään parempia päätöksiä nopeallakin syklillä vaihtuvissa tilanteissa.

 

iDiD-käyttäjänä saat Power BI Connectorin sekä muut hyödylliset Connectorit käyttöösi ilman lisäveloitusta ja voit ottaa ne käyttöön heti halutessasi. Ohjeet Connectorin käyttöönottoon löydät tukisivustoltamme.

Jos käytössäsi on Qlik Sense (SaaS-versio) tai Tableau, löytyvät valmiit Connectorit myös näihin. Kysy lisää tuestamme!

Juha Ollikainen

Juha Ollikainen