Skip to the content

Rappunäytöt taloyhtiöille

Rappukäytävän digitaalinen vallankumous

Perinteinen korkkitaulu luo taloyhtiön porraskäytävään oman nostalgisen tunnelmansa, mutta digitaalinen rappunäyttö nostaa taloyhtiön asukasviestinnän aivan uudelle tasolle. Viestinnän digitalisointi on kustannustehokas ratkaisu, ja digitaaliset rappunäytöt tavoittavat ohikulkevat asukkaat helposti. Näyttöjen myötä viestintä on aina ajan tasalla ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin pystytään reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Näyttöjen sisältö päivitetään näppärästi verkossa. Tietoja voi päivittää yhden tai useamman kohteen näyttöihin yhdellä kertaa. Näytöllä voi pyörittää taloyhtiön asukastietojen ja tiedotteiden lisäksi vaikkapa bussiaikatauluja tai päivän säätietoja. Integraatiorajapinnat eri kiinteistöjärjestelmiin mahdollistavat automaattisesti päivittyvän sisällön esittämisen.

Digitaaliset ratkaisut asukasviestinnässä nostavat taloyhtiön arvoa, säästävät kiinteistöhuollon ja isännöitsijän aikaa ja resusseja sekä parhaimmillaan parantavat asukasviihtyvyyttä.

 

Runsaasti käyttömahdollisuuksia

Digitaalisen rappunäytön näkymä voidaan rakentaa kunkin taloyhtiön asukkaiden tarpeiden mukaiseksi – vain mielikuvitus on rajana! Sisältö voi olla talon asukkaiden, huoltoyhtiön, isännöitsijän tai ulkopuolisen tahon tuottamaa aineistoa. Tavallisesti näkymä pitää sisällään asukaslistat, tiedotteet, säätiedon sekä bussiaikataulut. Eri sisältöjen yhdisteleminen on helppoa ja joustavaa.

Asukaslistat ja tiedotteet

Asukaslistat ja tiedotteet

Digitaalisten rappunäyttöjen myötä rappukohtaiset asukaslistat päivittyvät tähän päivään. Asukaslistan sisältöä ylläpidetään ja päivitetään näppärästi iDiD-hallinnan kautta, milloin ja mistä vain. Asukaslistan ulkoasu voidaan muokata asukkaiden toiveiden mukaiseksi ja tulevat muutokset tarvittaessa ajastaa näytöille.

Niin ilmoitustauluille kuin porraskäytävien oviin aiemmin tulostetut lappuset jäävät näyttöjen myötä historiaan. Rappunäytön ilmoitusosiossa kaikki tarvittavat tiedotteet saadaan reaaliaikaisesti kaikkien rappujen näytöille. Ilmoitusosioiden sijaintia ja määrää voidaan myös muokata tarpeen mukaan. 

Valmiit integraatiot

Tarjoamme valmiit ja julkistetut integraatiotyökalut osaksi rappunäyttöjen sisältöä ilman lisämaksua. Valmiiden HTML-elementtien avulla tuot näytöillesi automaattisesti päivittyviä sisältöjä. Integraatiot mahdollistavat mm. alla olevien sisältöjen tuomisen näppärärästi osaksi näyttösisältöä:  

  • julkisen liikenteen aikataulut
  • uutissyötteet
  • säätiedot
  • kellot ja laskurit

Lisäksi tarjoamme valmiit integraatiot mm. seuraaviin järjestelmiin: Tampuuri, Hausvise, Sharepoint, Taloyhtiö.info.

 

Mainosruutu

Missä tahansa tänä päivänä liikummekaan, erilaiset sähköiset mainospinnat tavoittavat meidät. Miksipä siis ei hyödynnettäisi digitaalisia rappunäyttöjä myös palvelemaan talon asukkaita ja alueen yrityksiä. Mainostajalle rappunäyttö on erinomainen keino tavoittaa taloyhtiöiden asukkaat ja tehdä mainontaa entistäkin kohdennetummin.

iDiD-rappunäyttöihin voidaan varata paikka mainostilalle näyttöjen alalaidasta. Mainontaa voidaan kohdentaa alueellisesti tai ottaa haltuun vaikkapa kaikkien rappunäyttöjen mainospinnat, jolloin tavoitetaan laaja joukko taloyhtiöissä asuvia asukkaita samanaikaisesti.

Yksi näyttö, useita käyttötarkoituksia

Digitaalinen rappunäyttö nostaa taloyhtiön asukasviestinnän aivan uudelle tasolle ja palvelee useita käyttäjäryhmiä eri tavoin. Alla muutamia syitä, miksi rappunäyttö on toimiva ratkaisu eri kohderyhmille.

Taloyhtiön asukkaat

 

• Helposti ja nopeasti päivitettävät asukaslistat

• Sisältönäkymä voidaan muokata asukkaiden toiveiden mukaiseksi

• Reaaliaikainen info säätiedoista bussiaikatauluihin aina näkyvillä

Huoltoyhtiöt ja isännöintitoimistot

 

• Digitaalinen viestintä säästää aikaa ja resursseja

• Sisältöä voidaan päivittää yhden tai useamman kohteen näyttöihin yhdellä kertaa

Mainostajat

 

• Rappunäyttön on loistava tapa tavoittaa taloyhtiön asukkaat

• Erittäin kohdennettu ja tehokas viestintäkanava

• Palvelee alueen yrityksiä erinomaisesti