Skip to the content

Rappunäytöt taloyhtiöille

Rappukäytävän digitaalinen vallankumous

Perinteinen korkkitaulu luo taloyhtiön porraskäytävään oman nostalgisen tunnelmansa, mutta digitaalinen rappunäyttö nostaa taloyhtiön asukasviestinnän aivan uudelle tasolle. Viestinnän digitalisointi on kustannustehokas ratkaisu ja digitaaliset rappunäytöt tavoittavat ohikulkevat asukkaat helposti. Näyttöjen myötä viestintä on aina ajan tasalla ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin pystytään reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Näyttöjen sisältö päivitetään näppärästi verkossa ja tietoja voidaan päivittää yhden tai haluttaessa useamman kohteen näyttöihin yhdellä kertaa. Näytöllä voi pyörittää taloyhtiön asukastietojen ja tiedotteiden lisäksi vaikkapa bussiaikatauluja tai päivän säätietoja. Integraatiorajapinnat eri kiinteistöjärjestelmiin mahdollistavat automaattisesti päivittyvän sisällön esittämistä ilman tuplapäivityksen vaivaa.

Digitaaliset ratkaisut asukasviestinnässä nostavat taloyhtiön arvoa, säästävät kiinteistöhuollon ja isännöitsijän aikaa ja resusseja sekä parhaimmillaan parantavat asukasviihtyvyyttä.

 

Eri käyttömahdollisuudet

Digitaalisen rappunäytön näkymä voidaan rakentaa juuri asukkaiden tarpeiden mukaiseksi, vain mielikuvitus on rajana. Perinteisin näkymä pitää sisällään asukaslistat, tiedotteet, säätiedon sekä bussiaikataulut. Sisältö voi olla talon asukkaiden, huoltoyhtiön, isännöitsijän tai ulkopuolisen tahon tuottamaa aineistoa. Ja eri sisältöjä voidaan yhdistellä joustavasti.

Asukaslistat ja tiedotteet

Asukaslistat ja tiedotteet

Digitaalisten rappunäyttöjen myötä myös rappukohtaiset asukaslistat päivittyvät tähän päivään. Asukaslistan sisältöä ylläpidetään ja päivitetään näppärästi iDiD-hallinnan kautta, milloin vain ja mistä vain. Asukaslistan ulkonäkö voidaan muokata asukkaiden toiveiden mukaiseksi ja tulevat muutokset voidaan tarvittaessa vaikka ajastaa näytöille.

Niin ilmoitustaululle kuin porraskäytävän oviin aiemmin tulostetut lappuset jäävät näyttöjen myötä historiaan. Rappunäytön ilmoitusosiossa kaikki tarvittavat tiedotteet saadaan reaaliaikaisesti vaikka kaikkien rappujen näytöille ja ilmoitusosioiden sijaintia ja määrää voidaan muokata myös tarvekohtaisesti. 

Valmiit integraatiot

Tarjoamme valmiit ja julkistetut integraatiotyökalut osaksi rappunäyttöjen sisältöä ilman lisämaksua. Valmiiden html-elementtien avulla tuot näytöillesi automaattisesti päivittyvää sisältöä ilman tuplapäivityksen vaivaa. Integraatiot mahdollistavat mm. alla olevien sisältöjen tuonnin näppärärästi osaksi näyttösisältöä:  

  • Julkisen liikenteen aikataulut
  • Uutissyötteet
  • Säätiedot
  • Kellot ja laskurit

Lisäksi tarjoamme valmiit integraatiot mm. Tampuuri, Hausvise, Sharepoint ja Taloyhtiö.info -järjestelmiin.

 

Mainosruutu

Missä tahansa tänä päivänä liikummekaan, erilaiset sähköiset mainospinnat tavoittavat meidät. Miksipä siis ei hyödynnettäisi digitaalisia rappunäyttöjä myös palvelemaan talon asukkaita ja alueen yrityksiä. Mainostajalle rappunäyttö on huippupaikka tavoittaa taloyhtiöiden asukkaaat ja tehdä mainontaa entistäkin kohdennetummin.

iDiDin rappunäyttöihin voidaan varata oma paikka mainostilalle näyttöjen alalaidasta. Mainontaa voidaan tehdä alueellisesti tai ottaa haltuun vaikkapa kaikkien rappunäyttöjen mainospinnat, jolloin tavoitetaan laaja joukko taloyhtiöissä asuvia asukkaita samanaikaisesti.

Miksi juuri iDiD?

iDiDin rappunäytöt ovat näyttävä ja kustannustehokas ratkaisu taloyhtiöiden asukasviestintään. Parhaimmillaan ne jopa parantavat asukasviihtyvyyttä, mutta tärkeimpänä taloyhtiöiden viestintä on aina ajantasalla ja erilaisiin viestinnän tarpeisiin pystytään reagoimaan lyhyelläkin varoitusajalla ja päivittämään tarvittava info vaikkapa kaikkien rappujen näytöille samanaikaisesti.

Ylpeyden aiheemme ovat puhtaasti taloyhtiöiden ja isännöintitoimistojen tarpeisiin luodut integraatiot mm. Tampuuri ja Taloyhtiö.info -järjestelmiin. Integraatioiden avulla näytöille voidaan tuoda järjestelmistä automaattisesti muotoiltuna esim. asukasluettelot, autopaikkatiedot tai vaikkapa saunavuorot. Ja myös nämä rajapinnat tarjoamme käyttäjille ilman lisäveloitusta muiden integraatiorajapintojen tapaan.

Rappunäytön näkymä on selkeä ja visuaalinen ilme voidaan muokata juuri taloyhtiön asukkaiden toiveiden mukaiseksi. Halutessaan taloyhtiö voi ottaa käyttöön näyttöjen alaosaan sijoitetun mainosruudun palvelemaan talon asukkaita ja alueen yrityksiä.

Yksi näyttö, useita käyttötarkoituksia

Digitaalinen rappunäyttö nostaa taloyhtiön asukasviestinnän aivan uudelle tasolle ja samalla palvelee useita käyttäjäryhmiä eri tavoin. Alle olemme nostaneet muutamia pointteja rappunäyttö olisi oiva ratkaisu juuri kullekin kohderyhmälle.

Taloyhtiön asukkaat

 

• Helposti ja nopeasti päivetttävät asukaslistat

• Sisältönäkymä rakennetaan asukkaiden toiveiden mukaisesti

• Reaaliaikainen info aina näkyvillä, säätiedoista bussiaikatauluihin

Huoltoyhtiöt ja isännöintitoimistot

 

• Digitaalinen viestintä säästää aikaa ja resursseja

• Sisältöä voidaan päivittää yhden tai haluttaessa useamman kohteen näyttöihin yhdellä kertaa

Mainostajat

 

• Mainostajalle huippupaikka tavoittaa taloyhtiön asukkaat

• Erittäin kohdennettu ja tehokas viestintäkanava

• Palvelee alueen yrityksiä erinomaisesti