Skip to the content

Toimintaa, yhteisöllisyyttä sekä tukea ja apua

Tampereen seurakuntayhtymä muodostuu viidestä tamperelaisesta evankelisluterilaisesta itsenäisestä seurakunnasta, joita kutakin johtaa oma kirkkoherransa ja seurakuntaneuvostonsa. Yhtymä huolehtii mm. kokonaisuuden taloudesta ja hallinnosta, ja yhtymän seurakunnilla on erilaisia yhteisiä toimintamuotoja, kuten nuoriso- ja oppilaitostyötä ja yhteiskunnallista työtä. Yhtymän tehtäviin kuuluu myös viestintä, jota täydennettiin nyt iDiD-infonäyttöjärjestelmällä.

Seurakuntayhtymän toiminta-ajatusta "Lähelle ihmistä - lähellä Jumalaa" toteutetaan myös viestinnässä tuomalla tapahtumatiedotus ja päivän sana lähemmäs ihmistä nykyaikaisella ja näkyvällä tavalla infonäytöillä. Seurakunta siirsi kaikki näyttönsä iDiD-järjestelmän pariin syksyllä 2015.

Tampereen keskustassa sijaitsevassa seurakuntien talossa on käytössä kolme infonäyttöä, kaksi pienempää näyttöä kahvilassa ja pääinfossa sekä lisäksi suuri ulkonäyttö, joka tavoittaa ohikulkijat viesteillään. Näyttöjä käytetään esimerkiksi seurakuntien moninaisista tapahtumista tiedottamiseen, seurakuntalehden mainostamiseen ja päivän sanan julkaisemiseen.


Seurakuntien Talo-iDiDcasewebFHD.jpg
tampereen-srkcontent.jpg
Tampereen seurakuntayhtymä
Tampereen seurakuntayhtymä - Härmälänrannan verstas
Tampereen seurakuntayhtymä - Pispalan kirkko

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.