Skip to the content

Asiakasviestintää Stadin Simonkadulla

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien etujärjestö, joka tekee myös aktiivista markkina- ja yhteiskuntavaikuttamistyötä. Järjestön alueellisesta toiminnasta vastaavat sen 14 liittoa ja 350 yhdistystä sekä 66 metsänhoitoyhdistystä ja sillä on yli 300 000 jäsentä.

Keskusliiton toimisto Helsingin keskustassa nosti aulansa ikkunalle monikäyttöisen infonäytön esittelemään MTK:n ja sen yhteistyötahojen toimintaa. MTK:n lisäksi ikkunäyttöä käyttävät myös Pellervo, Viestilehdet ja Maaseudun tulevaisuus. Pellervo on osuustoiminnan yhteistyöjärjestö, joka ajaa osuustoiminnan yhteiskunnallisia etuja ja edistää toiminnalle myönteistä ilmapiiriä sekä vaikuttaa osuustoimintayrittämisen puitteita koskevaan lainsäädäntötyöhön ja elinkeinopolitiikkaan. Viestilehdet tuottaa maaseutuun liittyviä sisältöjä, tunnetuimpana näistä sanomelehti Maaseudun Tulevaisuutta.

Yhteisiä sisältöjä keskeisellä paikalla

Keskusliiton toimiston iso 75-tuumainen ikkunanäyttö toimii ihanteellisesti vilkkaassa keskustaympäristössä. MTK:n, Pellervon, Viestilehtien ja Maaseudun Tulevaisuuden yhdessä päivittämällä näytöllä esiintyy esimerkiksi osuuskuntia esitteleviä videoita, some-syötteitä, säätietoja, tarjouksia ja kampanjoita. Yhteistyö on voimaa myös infonäytöillä!


mtk-case.jpg
mtk-case2.jpg
Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.