Skip to the content

Yhdessä tekemisen meininkiä

Nopolan koulussa järjestetään Kyyjärven kunnan esi- ja perusopetus vuosiluokille 0–9 ja samoissa tiloissa toimii myös päiväkoti Muksula. Koulussa korostetaan yhdessä tekemisen meininkiä ja positiivinen, turvallinen kouluympäristö sai vuonna 2011 jopa tunnustuksen Keski-Suomen vuoden alakouluna.

Laadukkaan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lisäksi koululla järjestetään myös monipuolista kerhotoimintaa esimerkiksi liikunnan, musiikin ja ruuanlaiton parissa.

Uusi koulukeskus saatiin käyttöön syksyllä 2018 lukuvuoden alkaessa ja uusissa tiloissa toimii sopuisasti koko varhais- ja peruskasvatuksen ketju päiväkodista yhdeksänteen luokkaan saakka. Uuden koulurakennuksen suunnittelussa on otettu huomioon nykyiset oppimiskäsitykset ja toiminta sijoittuukin pitkälti avoimiin oppimisympäristöihin, jotka ohjaavat itsenäiseen toimintatapaan.

Modernia viestintää uudessa koulurakennuksessa

Koulun ja kodin välisessä viestinnässä käytettiin jo ennestään sähköisiä kanavia ja uusi koulukeskus tarjosi erinomaisen mahdollisuuden tuoda myös koulun sisäinen viestintä nykyaikaan. Yhteisillä näytöillä tieto kulkee helposti ja näppärästi eikä päivittäminen ole aikaan tai paikkaan sidottua. Mikäpä sen helpompaa? Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Edutukun kanssa.


nopolankoulu1.jpg
kyyjarvinopola02.jpg
Sivistyspalvelut

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.