Skip to the content

Keskellä kaunista luontoa

Kyyjärvi on keskisuomalainen, Suomenselän vedenjakalla sijaitseva kunta keskellä luontoa. Luonnonystäville kunta tarjoaa erävaellusreittejä, melontaa ja koskenlaskua sekä talviaikaan satojen kilometrien moottorikelkkailureittejä ja valaistuja latuja.

Historiasta kiinnostuneille Honkalahden kievari esittelee palan historiaa arkiesineiden muodossa, Kotiseutumuseo maatalous- ja metsästysesineistöä ja Lintulahden taistelun muistomerkki kunnioittaa Suomen sodassa käytyä peräytymistaistelua. Kaunis Kyyjärven kirkko ihastuttaa ympäri vuoden.

Kauppakeskus Paletti puolestaan ilahduttaa monipuolisilla erikoisliikkeillään ja tehtaanmyymälöillään ja varustaa niin mökkiläiset kuin ohikulkijatkin vaatteilla, kirjoilla ja tarjoaa vatsantäytettä. Sadankomitean rauhanpalkinnonkin vuonna 2016 saanut ystävällinen pikkukunta otti iDiD-infonäytöt käyttöönsä syksyksi 2018 valmistuneessa Nopolan koulurakennuksessa, jossa toimii esi- ja perusopetuksen kattava yhtenäiskoulu sekä päiväkoti.

Kyyjärven naapurikunnat ovat Alajärvi, Karstula, Kivijärvi, Perho ja Soini.


Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.