Skip to the content

Rakentamisen ratkaisuja Raahesta

KW-Component Oy on korkealaatuisten puutalojen teolliseen valmistukseen keskittynyt Kastelli-talojen ja Woodcomp Oy:n yhteisyritys Raahessa. KW-Componentin asiakkaisiin kuuluu esimerkiksi Suomen johtavia omakoti- ja aluerakentajia, joille yritys toimittaa rakennuksiin tarvittavia puurunkoisia valmisosia kuten seinä-, katto- ja välipohjaelementtejä sekä tilaelementtejä. Näiden lisäksi tiloissa valmistuu koulu-, hoiva-, liiketila- ja hallirakennuksia sekä väliaikaisen asumisen ratkaisuja.

Puutuotteet jalostetaan tehtaalla höyläyksestä ja pintakäsittelystä lähtien aina valmiiksi rakentamisen lopputuotteeksi saakka Woodcomp-konsernin puunjalostusosaamiseen pohjaten. Valmistusprosesseista vastaavat yhtiön noin 60 työntekijää.

Työturvallisuustiedotteita tuotantoon ja toimistoon

Koko yrityksen laajuinen infonäyttöverkosto palvelee niin tuotanto- kuin toimistohenkilöstöäkin ja yhteisten viestien lisäksi toimipisteet saavat kohdennettua viestintää työskentely- ja taukotiloihinsa. Projekti toteutettiin yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen kanssa.


kwcomponent02.jpg
kwcomponent01.jpg
kwcomponent01.jpg (1)
KW Component Oy
KW Component Oy - KW-Component, Kiiluntien toimipiste

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.