Skip to the content

Iloa ja eloa liikkumalla

Kokkolan liikunta- ja vapaa-ajan palvelut tarjoavat kuntalaisille iloa ja eloa monipuolisella liikuntatarjonnalla. Liikuntapalvelut edistävät kaiken ikäisten hyvinvointia ja kehittävät terveysliikuntaa laajassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Tärkeää toimintaa on myös liikuntapaikkojen ja -olosuhteiden ylläpito- ja kehitystyö.

Uintikeskus VesiVeijari tarjoaa iloa ja elämyksiä säässä kuin säässä. Monipuolinen allasosasto pore-, vesijumppa- ja hyppyaltaineen, vesiliukumäkineen ja talven avantouintimahdollisuuksineen tarjoaa uinti-iloja kaikenikäisille uimareille. Tilat tarjoavat myös upeat puitteet kokoustamiseen ja koulutuksille. Kokouspalveluita täydentävät fysioterapia- ja kuntosalipalveluita tarjoava Medirex sekä keilahalli. 

Monipuolista tapahtumaviestintää

Kokkolan liikuntapalveluista ensimmäisenä iDiDin otti käyttöönsä Uintikeskus Vesiveijari. iDiDin avulla uintikeskus saa vaivattomasti päivitettyä monipuolisen tapahtumatarjontansa näytöille ja tiedotettua myös muista ajankohtaisista aiheista.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen kanssa


kokkolanuimahalli00.jpg
kokkolanuimahalli01.jpg

Muita samanlaisia

Seinäjoen kaupunki, Liikuntatoimi

- Monipuolinen liikuntakaupunki

Seinäjoen kaupunki, Liikuntatoimi

UKK-instituutti

- Osaamista terveysliikunnan edistämiseen

UKK-instituutti

Ruuhikoski Golf

- Robert Trent Jones Jr:n taidonnäyte, jossa kaikentasoiset pelaajat voivat nauttia

Ruuhikoski Golf

Unisport

- Yliopistolaisten kohtauspaikka

Unisport

Sipoo, Sipoon liikuntapalvelut

- Liikuttavaa viestintää

Sipoo, Sipoon liikuntapalvelut
Liikuntapalvelut

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.