Skip to the content

Iloa ja eloa liikkumalla

Kokkolan liikunta- ja vapaa-ajan palvelut tarjoavat kuntalaisille iloa ja eloa monipuolisella liikuntatarjonnalla. Liikuntapalvelut edistävät kaiken ikäisten hyvinvointia ja kehittävät terveysliikuntaa laajassa yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Tärkeää toimintaa on myös liikuntapaikkojen ja -olosuhteiden ylläpito- ja kehitystyö.

Uintikeskus VesiVeijari tarjoaa iloa ja elämyksiä säässä kuin säässä. Monipuolinen allasosasto pore-, vesijumppa- ja hyppyaltaineen, vesiliukumäkineen ja talven avantouintimahdollisuuksineen tarjoaa uinti-iloja kaikenikäisille uimareille. Tilat tarjoavat myös upeat puitteet kokoustamiseen ja koulutuksille. Kokouspalveluita täydentävät fysioterapia- ja kuntosalipalveluita tarjoava Medirex sekä keilahalli. 

Monipuolista tapahtumaviestintää

Kokkolan liikuntapalveluista ensimmäisenä iDiDin otti käyttöönsä Uintikeskus Vesiveijari. iDiDin avulla uintikeskus saa vaivattomasti päivitettyä monipuolisen tapahtumatarjontansa näytöille ja tiedotettua myös muista ajankohtaisista aiheista.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen kanssa


kokkolanuimahalli00.jpg
kokkolanuimahalli01.jpg
Liikuntapalvelut

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.