Skip to the content

Palvelukeskuksen viestintäväline

Kauniaisten kaikki vanhuspalvelut on keskitetty Villa Bredan palvelukeskukseen. Villa Bredassa sijaitsee myös tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoidossa korostuu asukkaan itsemäärämisoikeus, yksilöllisyys, yksityisyys sekä mahdollisuus arvokkaaseen ikääntymiseen. Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita hoivakodin arkeen sekä juhlaan.

Villa Bredassa on eri kohderyhmille tarkoitettua päivä- ja ryhmätoimintaa, liikuntaa, tapahtumia, terveydenhuollon vastaanottopisteitä, ikäihmisille tarkoitettua palveluohjausta ja yksityisiä palveluntuottajia. Toiminnassa painotetaan erityisesti kulttuuria ja musiikkia.

iDiD vanhuspalveluviestintään

Villa Bredan iDiD-infonäytöiltä löytyy sisältöä joka lähtöön. Esillä on muun muassa ruokalistoja, tapahtumia, Villa Bredan monipuolisia palveluita, henkilöstöuutisia ja mainoksia. Lisäksi näytöiltä voi bongata hoitajien puhelinnumerot, tietoa asiakastyytyväisyydestä sekä julkisen liikenteen aikatauluja.


breda00.jpg
breda001.jpg
Vanhuspalvelut

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.