Skip to the content

Suomalainen perheyritys

Kalaneuvos Oy on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut laadukkaita kalatuotteita jo vuodesta 1975 lähtien. Yritys toimii Sastamalassa, Turussa ja Kaskisissa. Kalaneuvos on edelläkävijä kalanjalostuksessa, kalan tukkukaupassa, maahantuonnissa ja -viennissä sekä kalankasvatuksessa. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kalatuotteita Kalaneuvos-tuotemerkin ja kaupan Private Label -merkkien alla. Korkean laadun ja ylivoimaisen maun takaavat taidokkaasti jalostetut ja valmistetut tuotteet, Suomen puhtaissa vesissä kasvaneet ja kasvatetut kalat sekä parhaat tuontiraaka-aineet.

Kalaneuvos-konserniin kuuluu Martin Kala Oy Turussa ja Kaskisissa, joka on Suomen suurin silakkafileen valmistaja. Konsernin liikevaihto ylitti 76 miljoonaa euroa vuonna 2018. Kalaneuvos-konserni työllistää yhteensä noin 155 työntekijää.

Kalaneuvos Oy ja Hukkasen yrittäjäperhe omistavat kalankasvatukseen keskittyneen Nordic Fish -konsernin. Nordic Fish ja sen tytäryrityksen Nordic Trout:n yli 30 toimipistettä sijaitsevat Manner-Suomessa, Ahvenanmaalla ja Ruotsissa. Vuonna 2018 Nordic Fish -konsernin liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa. Kalankasvatuskonserni työllistää yli 120 henkilöä ja käsittelee noin 10 miljoonaa kiloa kalaa vuodessa. Yhdessä Hukkasten yritykset muodostavat Suomen suurimman kala-alan toimijan.

Pohjoismaiden suurin kalansavustamo avattiin Sastamalassa loppuvuonna 2019. Suurinvestointi yli kaksinkertaisti perheyrityksen tuotantokapasiteetin ja tekee yrityksestä Pohjoismaiden suurimman savustetun kalan tuottajan. KalaneuvSoksen tavoitteena on turvata kotimaisen kalan tarjontaa ja lisätä ympäristöystävällistä ruoantuotantoa Suomessa.

Tehokkuutta sisäiseen viestintään

Kalaneuvoksen sisäisen viestinnän tarpeisiin hankitut infonäytöt viestivät yrityksen tiloissa ajankohtaisista asioista ja mm. työhygieniaan liittyvistä asioista koko henkilöstölle.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme AV-Onlinen kanssa.


kalaneuvos00.jpg
Kalaneuvos.jpg
Kalaneuvos

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.