Skip to the content

Visuaaliset viestit

Hartolan kuninkaallinen kunnankirjasto otti käyttöönsä iDiD-järjestelmän joulukuussa 2016. Alueen uudessa kirjastoautossa jo kesästä asti palvelleena iDiD oli kirjastolla entuudestaan tuttu järjestelmä, minkä vuoksi se oli helppoa ja mukavaa ottaa käyttöön myös pääkirjastossa.

Lastukirjastoihin kuuluva Hartolan kunnankirjasto järjestää esimerkiksi Digipitäjät-kokeilua, jonka avulla se opastaa ikääntynyttä väestöä digipalvelujen ja -laitteiden käytössä, minkä vuoksi digitaalinen viestintä onkin keskeinen osa modernin kirjaston viestintästrategiaa. Infonäyttö palvelee kirjastokäyttäjiä esimerkillisesti tiedottamalla muistakin kunnan palveluista ja tapahtumista kuten etsivästä nuorisotyötoiminnasta. Värikäs näyttö päihittää huomioarvollaan aiemmat tulosteet ja monisteet ja sen päivitys onnistuu näppärästi mistä tahansa.

Kirjaston näytön lisäksi Hartolan kunta on ottanut käyttöönsä infonäytöt palloiluhallille sekä kauppakeskukseen sijoitetun kunnan infonäytön.

Hartolan kaupungilla ja Heinolan kunnalla on yhteinen kirjastoauto, jossa on käytössä myös yksi infonäyttö. Lue lisää kirjastoautosta Heinolan kirjastotoimen toteutussivulta täältä.


hartolakirjastobanner.jpg
hartolakirjasto.jpg
kirjastoauto1.jpg
kirjastoauto4.jpg
kirjastoauto2.jpg
kirjastoauto3.jpg
Hartolan kirjastotoimi
Hartolan kirjastotoimi - Kunnan infonäyttö

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.