Skip to the content

Sasin päiväkoti

Hämeenkyrön Sasin maalaismaisemaaan rakennettu 160 lapsen päiväkoti avattiin elokuussa 2015. Päiväkoti painottaa toimintaansa luontoon, ympäristöön ja kestävään kehitykseen. iDiD on ollut alusta asti mukana päiväkodin arjessa.

Viestinnän helppoutta ja luontoa ajatellen infonäyttöjen mukaanotto huomioitiin jo rakennusvaiheessa. Kussakin päiväkodin aulassa tulijoita tervehtii näyttö, joka ohjaa vanhemmat lapsineen oikeaan paikkaan. Koska näyttöjärjestelmän tärkeimmät käyttäjät eli lapset eivät osaa vielä lukea, tiedotus tapahtuu pääosin kuvien ja symboleiden avulla. Lisäksi henkilökunnan tiloissa on yksi näyttö tiedottamassa ja muistuttamassa ajankohtaisista asioista.

Suunnittelussa on huomioitu näyttöjen toimintaympäristö ja ne esittävätkin sisältöään tyylikkäiden iDiD IGLO 40 -kehyksien suojista. Tämä kotelointi mahdollistaa myös Päikky-järjestelmään kuuluvien lisälaitteiden sijoittamisen tyylikkäästi. Järjestelmää käytetään päiväkodissa lasten sisään- ja uloskirjaamiseen sekä sisäiseen tiedottamiseen.


sasi001.jpg
sasi003.jpg
sasinpaivakoti.jpg
sasi002.jpg
Varhaiskasvatus

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.