Skip to the content

Tiivistysratkaisujen huippuosaaja

Finnprofiles nojaa yli 30 vuoden kokemukseen suomalaisesta kumiteollisuudesta. Perheyritys on Suomen johtava tiivisteprofiilien tuottaja. Menestys perustuu laajaan osaamiseen, materiaalivalikoimaan, räätälöintikykyyn sekä joustavaan tuotantoprosessiin.

Finnprofiles valmistaa tiivisteprofiileja sekä kokonaisvaltaisia tiivistysratkaisuja teollisuuden käyttöön. Finnprofilesin kahdessa tehtaassa Sastamalassa ja Iissä tuotetaan tuhansia erilaisia profiileja. Pääraaka-aineita ovat EPDM- ja silikonikumit sekä TPE (termoplastinen elastomeeri).

Sisäinen viestintä kuntoon

Finnprofilesilla on toimintaa päätoimipisteensä Sastamalan lisäksi Pohjois-Pohjanmaalla Iin kunnassa. Eri tehtaiden sekä eri osastojen välisen tiedonjaon tehostamiseksi valittiin iDiD.

Infonäytöillä esitellään yrityksen uudet työntekijät, tärkeät avainluvut ja mittarit sekä luonnollisesti myös muut uutiset ja tärkeät merkkipäivät. Aamuisin työntekijät toivotetaan tervetulleiksi ja viikonlopun lähestyessä toivotetaan mukavaa viikonloppua.


finnprofiles-talvi1-1.jpg
finnprofiles01.jpg

Muita samanlaisia

Aller Media Oy

- Sisältöjä ja ratkaisuja, jotka tekevät suomalaisten elämästä antoisampaa

Aller Media Oy

Nordic Traction

- Loimaalla vuodesta 1903 lähtien

Nordic Traction

ICT Elmo Oy

- Ollaan yhteyksissä

ICT Elmo Oy

Arjessa

- Sosiaali- ja hoivapalveluita vastuullisesti ja valtakunnallisesti

Arjessa

Saurus Oy

- All in Rescue

Saurus Oy
Finnprofiles
Finnprofiles - Finnprofiles Iin tehdas

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.