Skip to the content

Tampereen vanhin pizzeria

Tampereen vanhin pizzeria Napoli on toiminut samalla paikalla aivan kaupungin keskustassa jo 35 vuotta. Napolin yli sadan pizzan listaa voi hyvällä syyllä luonnehtia legendaariseksi, ja ravintola ansaitsikin vuonna 2014 TripAdvisor-sivuston Erinomainen kohde -sertifikaatin.

Pizzeria Napoli on tunnistanut infonäytön hyödyt toiminnassaan jo vuosia sitten. Ikkunanäyttö on erinomainen tapa kumppaneiden ja myytävien tuotemerkkien mainosmyynnille ja omien ruokalistojen esittämiseen. Aiemmin käytössä ollut vanha näyttö tuli kuitenkin tiensä päähän, jolloin oli luonteva hetki päivittää koko infonäyttökokonaisuus. Vanhan näytön tilalle otettiin uusi kustannustehokas ja kirkas näyttö, joka varmasti erottuu edukseen ohikulkijoiden silmäniloksi. Näytön ohella vaihtoon meni myös vanha hallintajärjestelmä ja näppärä iDiD astui kehiin.

Vanhalla järjestelmällä näytön hallinnoiminen oli monimutkaista ja aikaavievää, joten iDiD oli enemmän kuin tervetullut päivitys uuden näytön hallintaan. Nyt uudet tarjoukset saadaan näkyviin kädenkäänteessä ja tyytyväisiä ovat sekä ravintoloitsija että asiakkaat.


napoli.jpg
22-Pizzeria-Napoli-2.jpg

Muita samanlaisia

Ahlman

- Ammatillista koulutusta, taideaineita, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä Tampereella

Ahlman

Zones by Särkänniemi

- Pysäkki, jota et halua missata

Zones by Särkänniemi

Catering Henriksson

- Lounasravintola Werneri

Catering Henriksson

Tappara

- Kirkkaasti komeaa

Tappara

VTS Kodit

- Välitämme

VTS Kodit
Pizzeria Napoli

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.