Skip to the content

Sofia aloitti iDiDilla

Syyskuun alussa siniseen joukkueeseen liittyi hieman pidemmän työmatkan päästä viestinnän asiantuntija Sofia Rinskoi. Helsinkiläinen Sofia on monitaitoinen viestijä mutta erityisen etevä visuaalisessa viestinnässä ja tekstin kiteyttämisessä. Hän innostuu myös suunnitelmallisuudesta ja pitkäjänteisestä viestinnän kehittämisestä. 

"Mielestäni viestintä on jokaisen työyhteisön sydän. On perehdytystä, suunnitelmia, strategioita, asiakasviestintää, markkinointiviestintää, ohjeita, tiedotteita... toki toitotan oman ammattikuntani trumpettia tässä, mutta koen viestinnän olevan hirveän tärkeä tukitoiminto ja mahdollistaja halki työyhteisön." 

Sofialla on kokemusta niin start-up -maailmasta kuin Suomen suurimmasta työnantajastakin. Ennen iDiDiä Sofia työskenteli Helsingin kaupungilla mm. digitaalisen tuotekehityksen parissa ja Helsingin työllisyyspalveluiden viestinnässä. Työssä tuli erityisen tutuksi ison kunnan ja palveluiden viestintä ja kehittäminen. Kokemusta Sofialla on viestinnän kaikilta osa-alueilta somemarkkinoinnista sisäiseen viestintään. 

"Rakastan viestintää. Innostuin iDiDistä ensin nimenomaan monipuolisena ja helppona viestinnän välineenä. Lopulta hain smurffijengiin töihin, ikään kuin iDiD-evankelistaksi. Parasta iDiDillä on huumorintajuinen, lämmin ja ihmisläheinen työyhteisö. Lisäksi meillä on huipputuote ja mahtava asiakaspalvelu, josta voi olla aidosti ylpeä." 

 

Rakastan viestintää. Innostuin iDiDistä ensin nimenomaan monipuolisena ja helppona viestinnän välineenä. Lopulta hain smurffijengiin töihin, ikään kuin iDiD-evankelistaksi.

Toteutuksia

Jyväskylän kaupunki

- Tilaa ajatuksillesi

Jyväskylän kaupunki

Rukan kävelykyläyhdistys

- Näyttävää viestintää reaaliajassa Rukan matkailijoille

Rukan kävelykyläyhdistys

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

- Ammattitaitoista infonäyttöviestintää

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.