Skip to the content

Tilavaraustiedot näkyviksi

Tilavarausten hallinnointiin kehitetyt järjestelmät auttavat organisaatioita seuraamaan varaustilanteita, ennakoimaan tulevaa, helpottamaan työntekijöiden resurssointia sekä töiden organisointia.

Eri kokoiset kunnat, kaupungit, hallit ja areenat, business parkit, ravintolat, tapahtumajärjestäjät sekä muut varausorganisaatiot hyötyvät työkalusta, jolla riittävän kattava seuranta luonnistuu ja joka skaalautuu tarvittaessa vastaamaan muuttuvia tarpeita.

Tilavaraustiedot teet helposti näkyväksi infonäyttöjen avulla. Voit valita esitettävät tiedot näyttökohtaisesti tai tuoda useamman tilan tiedot yhdelle koontinäytölle. Esitettävä sisältö on myös helposti muokattavissa vastaamaan organisaation graafista ilmettä.

 

Varaa Asiolla

Asio on monipuolinen ja helposti käytettävä tilavarausjärjestelmä, jota käytetään tilojen, tapahtumien ja palvelujen varaamiseen. Asiolla voit varata mm.

  • kokoustiloja
  • kenttävuoroja
  • luokkia
  • työpisteitä
  • tapahtumia
  • tarjoilutilauksia
  • laitteita

Järjestelmästä saatavien tietojen avulla varausten nykytilanne on helposti hahmotettavissa tilan, tapahtuman tai tuotteen tarjoajalle. Tiedon avulla myös tulevaisuuden arviointi ja palveluiden kehittäminen helpottuvat.  

Halutessa tilavarauksille on mahdollista tehdä myös älylukkoluvitukset ABLOY OS -kulunvalvontaan. Luvitukset toimivat myös mobiilitunnisteilla eli ns. lähiavauksella. Mm. Urhea-halli Oy hyödyntää tilavarauksissaan kokonaisratkaisua, joka yhdistää kulunvalvonnan, tilavaraukset ja infonäytöt.

Esitä iDiDilla

iDiD-asiakkaana käytössäsi on iDiD Asio Connector, jonka avulla varaustiedot siirtyvät Asiosta automaattisesti infonäytölle tarjoten jatkuvasti päivittyvän, ajantasaisen tiedon.

Sisältönäkymä, jossa tilavaraustiedot esitetään, on muokattavissa yhtä helposti kuin mikä tahansa muukin infonäyttösisältö. 

Ovenpielinäytöltä näet kyseisen tilan varaustilanteen, varaajan ja varauksen keston yhdellä silmäyksellä. Näytöltä voit hoitaa myös tilan varaamisen.

 

Eri tilojen tiedot yhdistävien koontinäyttöjen avulla selvität hetkessä kokonaisvaraustilanteet sekä vapaana olevat tilat.  Rakennuksissa, joissa kerroksia on useampia, kerroskohtaiset näytöt auttavat vierailijoita oikean tilan löytämisessä. 

 

iDiD Asio Connectorin käyttöohjeen löydät täältä.  

Lisätietoa iDiD Asio infonäyttöpalvelusta tästä.

 

Kiinnostuitko?

 

Asio-Data Oy on suomalainen ohjelmistokehitystalo, joka kehittää varausjärjestelmiä ja tuotteistettuja varauspalveluita erilaisiin varaustarpeisiin.

www.asio.fi | asio@asio.fi | 09 682 2929

 

iDiD Oy on Suomen nopeimmin kasvava infonäyttöjärjestelmä. iDiD kehittää ja markkinoi infonäyttöjen sisällönhallintaan tarkoitettua iDiD-järjestelmää, joka tekee viestinnästä vaivatonta ja helposti hallittavaa.

www.idid.fi | myynti@idid.fi | 010 281 4350

Urhea-hallissa ja Framissa tilavaraustiedot löytyvät kätevästi infonäytöiltä.


Toteutuksia

Tampereen kaupunki

- Monipuolista viestintää Tampereella

Tampereen kaupunki

NoHo Partners Oyj

- Elämyksiä ympäri Suomen

NoHo Partners Oyj

Rukan kävelykyläyhdistys

- Näyttävää viestintää reaaliajassa Rukan matkailijoille

Rukan kävelykyläyhdistys
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.