Skip to the content

Koulutuksia tarjolla läpi vuoden, myös näin kesähelteillä

Tiesitkö, että iDiD tarjoaa vuosittain reilusti yli 100 koulutusta ja koulutukset pyörivät meillä viikoittain läpi vuoden, myös näin kesähelteillä.
 
Koulutuksista ylivoimaisesti suosituin on perjantaisin järjestettävä, kaikille uusille käyttäjille ja kertausta kaipaaville suositeltava, tunnin mittainen peruskäyttökoulutus. Koulutuksessa käydään läpi kaikki iDiD-hallinnan tärkeimmät perusominaisuudet aina olemassa olevan sisällön päivityksestä ajastamiseen ja uusien sisältöjen luomisesta näyttäviä kuvia ja videoita hyödyntäen.
 
iDiD-konkareille tarjoamme joka kuukausi teemakoulutuksia vaihtuvin aihein. Teemoitetut koulutukset avaavat peruskoulutuksia tarkemmin erilaisia infonäyttöviestintään liittyviä kokonaisuuksia. Teemoina ovat mm. automaattisesti päivittyvät HMTL-sisällöt, hätäviestinnän ABC, kätevät kanavat, visuaaliset infonäyttösisällöt sekä näppärät integraatiot.
 
Jos vastuullasi on taloyhtiön rappunäytön päivitys, kannattaa osallistua rappunäyttökolutukseen. Tunnin aikana perehdytään etenkin rappunäyttöjen toimintaan ja sisältöön liittyviin erityispiirteisiin kattaen tietenkin myös perusasiat. 
 
Kaikki koulutukset ovat maksuttomia ja niihin osallistuminen tapahtuu toistaiseksi etänä. Ilmoittaudu heti mukaan sopivaan tilaisuuteen osoitteessa www.idid.fi/koulutus!
iDiD-ohjelmisto, Yritys, Koulutus

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.