Skip to the content

Kiitos kuluneesta vuodesta

Vuosi 2020 toi tullessaan asoita, joita vielä alkuvuodesta kukaan ei olisi voinut aavistaa eteen tulevan. Asioita, jotka muokkasivat totuttuja tapojamme elää ja tehdä töitä nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikesta myllerryksestä huolimatta vuosi tarjosi meille smurffeille myös juhlan aiheita. iDiD täytti syksyllä komeat 15 vuotta ja lähes samaan aikaan liikevaihtomme ohitti vuoden takaisen ennätyksen. Vuoden mittaan lanseerasimme myös uusia ominaisuuksia ja integraatioita ja tarjosimme käyttäjätukea jälleen entistä suuremmalle joukolle asiakkaita. Loppuvuodesta tiimimme vielä täydentyi "uusvanhalla" tulokkaalla Kimmo Arramiehen ottaessa ohjat myynnin ja markkinoinnin koneiston tehostamisesta. Ensi vuoteen suuntaammekin jälleen täynnä intoa ja ideoita, tarmoa ja tehokkuutta, sekä tietysti tuttua tekemisen meininkiä.

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta. On ollut jälleen ilo saada tehdä töitä yhdessä teidän kanssanne!

Lämpimät kiitokset myös kaikille asiakaskyselyymme vastanneille. Jokaisesta vastauksesta lahjoitimme 5 euroa kotimaan vähävaraisille lapisperheille keräävään Hyvää Joulumieltä -keräykseen. Yhdessä saimme kasaan kelpo potin. Asiakaskyselymme tuloksista kerromme tarkemmin heti vuodenvaihteen jälkeen.

 

Leppoisaa joulunaikaa toivottaen,

iDiD-smurffit

Yritys

Toteutuksia

Tampereen kaupunki

- Monipuolista viestintää Tampereella

Tampereen kaupunki

Fimlab Laboratoriot Oy

- Suomen suurin laboratorioalan yritys

Fimlab Laboratoriot Oy

Rovaniemen seurakunta

- Infonäyttöviestintää pohjoisessa seurakunnassa

Rovaniemen seurakunta
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.