Skip to the content

Syksyn 2018 koulutukset

Helteet ovat hellineet ja lomat virkistäneet kehoa ja mieltä, joten pian alkaakin olla aika suunnata katseet kohti syksyä. Elokuun alkaessa palaamme jälleen normaaliin koulutusaikatauluumme ja tarjoamme kaksi maksutonta koulutusta kuussa Haarlankadun toimistollamme Tampereella sekä verkossa Skype for Businessin avulla.

Koulutustarjontaamme kuuluvaa peruskäyttökoulutusta suosittelemme uusille käyttäjille sekä heille, jotka kaipaavat kertausta iDiD-hallinnan käytössä. Jäikö kevään koulutus ajanpuutteen vuoksi välistä tai onko viime käytöstä jo aikaa? Peruskoulutuksen kesto on 1,5 tuntia (verkkokoulutuksessa yhden tunnin), jonka jälkeen sisältöjen luominen ja ajastus sujuu jo muitta mutkitta.

Ovatko perusteet jo hallinnassa mutta kaipaisit uusia ideoita tai käyttövinkkejä? Aloitamme elokuun lopussa myös kerran kuussa järjestettävät teemakoulutukset, joissa sukelletaan kuukausittain vaihtuvien teemojen mukaisiin aiheisiin. Poimi itsellesi kiinnostavin teema tai kerää vaikka kaikki ja tee infonäyttöviestinnästäsi entistäkin parempaa.

Toimitko isännöinnin, taloyhtiön huollon tai hallituksen parissa? Kuukausittaisen maksuttoman rappunäyttökoulutuksen aikana perehdytään etenkin rappunäyttöjen toimintaan ja sisältöön liittyviin erityispiirteisiin kattaen tietenkin peruasiat, kuten sisältöjen luominen, ajastaminen sekä niiden muokkaaminen.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Tuki ja koulutus -sivulla!

Koulutus

Uutiset

Toteutuksia

Pohjolan Osuuspankki

- EU:n pohjoisin pankki

Pohjolan Osuuspankki

UKK-instituutti

- Osaamista terveysliikunnan edistämiseen

UKK-instituutti

Nordic Hospitality Partners

- Elämyksiä ympäri Suomen

Nordic Hospitality Partners
Katso lisää

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.