Vaikuttava sisäinen viestintä johtaa kokemusta ja työntekoa

"iDiD on meidän pääviestintäkanavamme."

– Mia Kärkkäinen / Versowood Oy

iDiD on oma viestintäkanava, joka tuo tiedon näkyväksi, vaivatta

Helpotusta kuormittavaan tietotulvaan

Jokaisessa organisaatiossa on paljon viestittävää. Usein tärkeäkin tieto valuu työntekijöille erinäisinä sähköposteina, intran viesteinä, hiljaisena tietona, suusta suuhun vinkkauksina tai kokouksessa esihenkilöltä. Tiedon sirpaleisuus on arkipäivää monessa työpaikassa, joka voi olla työntekijälle hyvin kuormittavaa. Hajanainen tieto teettää myös ylimääräistä työtä.

Integraatiot tuovat infonäytöille tietoa yhteen muista järjestelmistä

iDiDin monipuoliset integraatiot tuovat tietoa muista sovelluksista ja järjestelmistä näytöille ketterästi ja visuaalisesti, päivittyen heti kun tietokin päivitetään. Sisäisen viestinnän infonäytöistä muodostuukin parhaassa tapauksessa yhteenkokoava pääviestintäkanavana.

Infonäytöt näkyvät siellä, missä tarvitaan

iDiD-infonäyttöpalvelu antaa johtamiseen ja viestimiseen aivan oman, muokkautuvan kanavan. Sen avulla visuaalinen ja koostettu tieto saadaan kulkemaan eteenpäin työntekijöille heidän kulkiessa toimitiloissa, kuin itsestään. Tärkeät asiat voidaan nostaa esille silloin kun niillä on merkitystä.

Sydänsairaalan kahvihuoneen infonäytöllä pyörii kuvia henkilöstötapahtumasta
Pohditko infonäyttöpalvelun hankintaa?

Tutustu hankintasivuumme. Tutustu mitä kaikkea hankitavaiheessa tulee ottaa huomioon ja kuinka voimme olla siinä avuksesi.

Selkeä, visuaalinen ja monipuolinen viestintä luo hyvää työntekijäkokemusta 

Hyvä työnantajamielikuva syntyy aidosti hyvästä työntekijäkokemuksesta

Työntekijäkokemus muodostuu paljon muustakin kuin kuormitustekijöistä tai tavasta, jolla työympäristössä niitä pyritään vähentämään. Yhteisöllisyys, avoimuus ja positiivisuuden kierre luovat hyvää työntekijäkokemusta ja sitä kautta myös vahvistavat hyvää työnantajamielikuvaa sisäisesti. 

Positiivinen palaute, yhteisöllisyys ja päätöksenteko esille rohkeasti

Infonäytöillä voi luoda yhteisöllisyyttä ja tuoda työntekijöiden ja tiimien kuulumisia ja onnistumisia esiin. Avoimuutta lisää se, että päätöksenteko ja tulevaisuudennäkymät ovat näkyvillä arkisesti, ei vain mainintoina kuukausikokouksissa. Asiakas- ja kollegapalautteet toki ilahduttavat, mutta edistävät myös tuottavuutta: tutkitusti hyvässä ilmapiirissä ihmiset ovat vapautuneempia ja tekevät töitä tehokkaammin. Hyvä työntekijäkokemus myös lisää sitoutuneisuutta. 

Hyvä työntekijäkokemus vähentää kuormitusta ja lisää tuottavuutta

Työntekijäkokemukseen voi vaikuttaa helposti infonäyttöjen avulla. Auta työntekijöitä tietotulvassa ja tee hyvästä palautteesta näkyvää. Infonäyttöjen avulla voit tuoda ajankohtaiset ja tärkeät asiat esille kun niillä on merkitystä. Visuaalinen väylä kannustavaan palautteeseen, tunnelman kohottamiseen ja yhteishengen luomiseen luo millä tahansa työpaikalla paljon hyvää.

Mia Kärkkäinen Versowoodin suuren brändinäytön vieressä
Kiinnostuitko iDiDista?

Parhaiten tutustut iDiDin ominaisuuksiin demossa. Näet konkreettisesti miten ratkaisumme toimii juuri sinun tarpeisiisi.

Työnjohdon tuki ja työturvallisuuden lisä 

Tuotantotyössä infonäytöillä viestitään päivän tavoitteista

Työsaleissa, konepajoissa ja linjastoilla tarvitaan monenlaista tietoa joka ohjaa tekemistä. iDiD-infonäyttöpalvelu auttaa lukuisia työpaikkoja ohjaamaan työntekoa aivan konkreettisesti. iDiDin monipuoliset connectorit ja integraatiot tuovat tietoa automaattisesti järjestelmistä näytöille. Näytöillä voidaan tuotantotiedon lisäksi muistuttaa vuoronvaihto- ja taukoasioista ja auttaa rytmittämään työntekoa.

Infonäytöt lisäävät turvallisuutta

Etenkin suurten koneiden kanssa työskennellessä työturvallisuus on todella tärkeää. Infonäytöillä voit muistuttaa näkyvästi toimintaohjeista vaaratilanteissa. iDiDin hätätilaominaisuus lisää työturvallisuutta myös konkreettisesti ja voi automaattisesti reagoida esimerkiksi tulipaloon tuomalla näytölle hätäviestinnän tukea. 

Glastonin toimiston infonäyttöön on yhdistetty Yammer-feed
Osaavat jälleenmyyjämme ovat korvaamaton apu infonäyttöhankinnassa.

Kattavasta jälleenmyyjäverkostostamme voit löytää jo entuudestaan tutun toimijan.

Saammeko auttaa?

Varaa aika henkilökohtaiseen juttutuokioon matalalla kynnyksellä. Olemme täällä sinua varten. Varaamalla henkilökohtaisen tapaamisen asiantuntijamme kanssa voimme yhdessä pohtia tarpeitasi ja esitellä ratkaisuamme.