Skip to the content

Apua ja opastusta

iDiD-järjestelmän käyttömaksuun kuuluvat asiakastuki ja koulutus. Tukitiimimme palvelee arkisin klo 9-17 sähköpostin, chatin ja puhelimen välityksellä suomeksi ja englanniksi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti.

Tukisivultamme http://support.idid.fi löydät paljon hyödyllistä tietoa, kuten ajantasaiset käyttöohjeet sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Asiakkaanamme voit lisäksi osallistua maksuttomiin käyttökoulutuksiin, joita järjestämme kuukausittain toimistollamme Tampereella sekä etänä Skype for Businessin avulla.

Asiakastuki

Tukisivusto
http://support.idid.fi

Sähköposti 
support@idid.fi

Puhelin 
010 281 4350

Maksuton koulutus

Tulevat koulutukset

Uusille iDiDin käyttäjille tai kertausta kaipaaville suosittelemme noin tunnin mittaista peruskäyttökoulutusta. Maksuttomiin koulutuksiin voit osallistua joko toimistollamme Tampereella tai etänä Skype for Businessin avulla.

  • pe 4.5.2018 klo 9 - 10.30 ja etäkoulutus klo 13 - 14
  • pe 25.5.2018 klo 9 - 10.30 ja etäkoulutus klo 13 - 14

Uusi iDiD -etäkoulutus

Uuden hallinnan myötä käytössäsi on entistäkin mukavampi ja joustavampi iDiD. Kirjaudu vain uuteen versioon olemassa olevilla tunnuksillasi osoitteessa idid.fi/manager ja huomaat eron.

Halutessasi tutustua ohjatusti uusiin ominaisuuksiin voit osallistua 30 minuutin mittaiseen etäkoulutukseen Skype for Businessin välityksellä. Koulutuksessa esittelemme uudet ominaisuudet ja opastamme niiden käytössä. 

  • to 3.5.2018 klo 14 - 14.30
  • to 24.5.2018 klo 14 - 14.30

Ilmoittaudu koulutukseen

Voit käyttää lomaketta myös omien koulutustoiveidesi esittämiseen. Kirjaa ne lomakkeelle mukaan, niin osaamme vastata niihin koulutuksen aikana.

Etunimi on pakollinen
Sukunimi on pakollinen
Anna oikea osoite

iDiD digital signage

Haarlankatu 4 A
33230 Tampere

010 281 4350
info@idid.fi

Toteutuksia

Restamax-konserni

- Elämyksiä ympäri Suomen

Restamax-konserni

Solteq Oyj

- Solteq

Solteq Oyj

Omnia Espoo

- Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Omnia Espoo
Katso lisää

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.