Skip to the content

Hyvää Porvoon mitalla vuodesta 1871

Yli 140-vuotias perheyritys Brunberg Oy sai alkunsa vuonna 1871, kun A.W. Lindfors perusti leipomon Porvooseen. Brunberg Oy on pysynyt perheyrityksenä jo viiden sukupolven ajan ja kuudes on ottamassa yhä enemmän vastuuta yrityksen toiminnasta.

Tänä päivänä yritys on suomalaisten arvostama suklaatehdas, jonka tuotteiden täyteläiset maut ovat jättäneet jäljen yhä uusien ja uusien sukupolvien makutottumuksiin. Kasvustaan ja lukuisista kehitysaskelistaan huolimatta Brunberg on pysynyt hallitun pienenä makeistentekijänä, joka tehtaan modernista tuotantotekniikasta huolimatta on myös makeisten valmistamisen perinteet taitava käsityöläinen.

Tuotteiden korkea laatu on aina ollut Brunbergin makeisten paras puolestapuhuja. Brunbergin Suukot, tryffelit, Alku-toffeet, marmeladit ja lakritsit ovatkin tuttu näky juhlapöydissä eri puolilla Suomea.

Makeaa infonäyttöviestintää

Brunbergillä infonäytöt tehostavat sisäistä viestintää niin tehtaan puolella kuin aulatiloissakin. Sisäiset tiedotteet makeiden kuvien kera tavoittaa henkilöstön aulatiloissa ja visuaaliset raportit sekä analyysit tuotannon tarpeisiin saadaan tuotua näytöille kätevasti Power BI connectorin avulla.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Toimistotukku Talka Oy:n kanssa


brunberg00.jpg
brunberg02.jpg
Brunberg

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.