Täysin kotimainen iDiD on vaivattomin ratkaisu infonäyttöjen sisällönhallintaan

/Tämä muualle? Miten iDiD-infonäyttöpalvelu toimii?

iDiD digital signage on kosketus- ja infonäyttöjen esityssisältöjen hallintaan, julkaisemiseen ja muokkaamiseen tarkoitettu ohjelmisto ja verkkopalvelu (SaaS, eli Software as a Service). Palvelumme järjestää sen, että haluamillasi näytöillä näkyy haluamiasi sisältöjä.

iDiDin käyttöönoton yhteydessä näyttöjesi toistinkoneet varustetaan toistinohjelmistolla, joka noutaa sisällöt palvelimelta ja huolehtii niiden esittämisestä näytöllä. Esityssisällön hallinta tapahtuu verkkoselaimella hallintapalvelun avulla.

Esityssisältöjen tekemiseen ei tarvita erillisten ohjelmistojen asentamista. Ohjelmiston käyttö on mahdollista myös matkapuhelimen selaimella tai mobiililla tablet-tietokoneella. Tarvitset ainoastaan toimivan internet-yhteyden. 

Infonäyttöjen hallinta ilman jonkinlaista infonäyttöpalvelua on käytännössä mahdotonta ja epäkäytännöllistä. Palvelumme avulla teet viestintää vaivattomasti ja innostavasti. 

iDiD on olemassa ennen kaikkea sinua, käyttäjää, varten. Se on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi käyttää.

Monet iDiDilaiset ovat työskennelleet kunnissa ja viestinnän parissa. Me ymmärrämme viestinnän, tiedottamisen ja markkinoinnin haasteet ja tarpeet. Meille on tärkeintä se, että laitteet ja järjestelmät eivät muodostu esteeksi idearikkaalle ja monipuoliselle viestintätyölle - vaan päinvastoin, innostavat ja mahdollistavat. Sen vuoksi iDiDin suunnittelun ja kehittämisen tärkein kulmakivi on helppokäyttöisyys ja joustavuus. 

Ominaisuuksiamme ovat muunmuassa:

  • Vaivaton käyttöönotto.
  • Organisaationlaajuinen viestintä paikasta riippumattomasti.
  • Organisaation poikittaisviestintää tukevat sisältökanavat.
  • Hätätila, joka mahdollistaa infonäyttöjen hyödyntämisen osana kriisiviestintää ja turvallisuussuunitelmaa.
  • Hierarkinen järjestelmä jossa sisältöjä voi periyttää koko organisaation tasolle.
  • Palveluun kuuluvat koulutukset ja vikkelä, palkittu tuki.
  • Mahdollisimman laajat omat oikeudet sisällöntuotantoon.
  • Rajaton määrä käyttäjiä, joiden oikeudet voi määritellä vaikka näyttökohtaisesti.
  • Hyvät työkalut ajastamiseen ja toistoon.

Integraatiot ja connectorit tuovat tietoa esille muista järjestelmistäsi.

Teksiä asfgsasg

Tämä pois / Sinulle mahdollisimman paljon vapautta ja mahdollisuuksia viestiä.

Haluamme varmistaa sen, että vaikka olemme aina saatavillasi ja tukenasi, tarvitset meitä mahdollisimman vähän. Sen vuoksi iDiDin rakenne on tehty joustamaan kaikkiin tarpeisiin. Monipuoliset käyttäjäroolit ja rajaton määrä käyttäjiä mahdollistavat kaikenkokoisiin organisaatioihin sopivan hierarkian. Voit määritellä käyttäjät ja käyttöoikeudet vaikka näyttökohtaisesti. 

Saat vapauden suunnitella ja toteuttaa viestintää juuri kuten haluat, juuri missä haluat ja millä tiimillä haluat. Me tuemme sinua jokaisessa vaiheessa. 

Kokonaispalveluun ei kuulu piilokuluja.

Me ymmärrämme, että budjetointi on tärkeä osa organisaation viestintäsuunnittelua. Toimintaamme myös ohjaavat läpinäkyvyys ja aitous. Siksi palveluumme kuuluu saumattomasti sisällönhallinta, koulutukset, tuki ja järjestelmänhallinta saman kuukausikulun alle. Pystyt ennakoimaan kulurakennetta, kun yllättäviä lisäkuluja esimerkiksi koulutuksista tai tuesta ei synny. Et jää ongelmien kanssa yksin tai vieraskielisten ja vaikeasti saavutettavien tukiväylien varaan. Kun valitset iDiDin, saat myös mielenrauhaa ja ennakoitavuutta.