Skip to the content

Enemmän elämää kestävissä kaupungeissa

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Yli 100-vuotinen yritys aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1912, ensin sivutoimipisteenä, mutta myöhemmin itsenäisenä yhtiönä. Yrityksen lähes 10 000 ammattilaista luovat entistä toimivampia, vetovoimasempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Vuosien saatossa YIT on kasvanut kansainväliseksi konserniksi ja toimii tänä päivänä 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa.

 

Yrityksen tärkein toimiala on rakentaminen, mutta asuntojen, toimitilojen ja alueiden rakentamisen lisäksi YIT on myös infrarakentamisen erikoisosaaja. Pohjoiseurooppalaiset olosuhteet vaativat yhteiskunnan perusrakenteilta paljon. Ihmiset odottavat elinympäristönsä olevan toimiva ja viihtyisä yhtä lailla talven viimassa kuin kesähelteillä. Korkea vaatimustaso ja vaativat olosuhteet ovat jalostaneet YIT:stä sen mikä se tänä päivänä on, johtavan teknisen elinympäristön rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitämiseen keskittyvän palveluyrityksen.

 

 

 

Infonäyttöviestintää moninaisiin tarpeisiin

YIT on ottanut infonäytöt aktiiviseen käyttöön monissa eri käyttökohteissa niin sisäisen viestinnän kuin asiakasviestinnänkin tarpeisiin. Skaalautuvuutensa ansiosta iDiD mukautuu joustavasti niin yksittäisen työmaanäytön kuin aina konsernitasonkin viestintään.

Konttorit
YIT:llä on useita konttoreita eri puolella Suomea. Infonäytöt tehostavat toimistojen viestintää ja sopivat mainiosti sekä sisäiseen viestintään että asiakasviestintään näyttöjen sijoituspaikasta ja sisällöistä riippuen. Näyttöryhmittelyillä ja -hierarkioilla yhteisiä sisältöjä voidaan ajastaa useille näytöille kerrallaan helpottaen ja nopeuttaen viestintää. Tämän lisäksi yksittäisille näytöille voidaan ajastaa pelkästään niille tarkoitettua sisältöä, jolloin sama näyttö palvelee sekä koko organisaation että yksittäisen konttorin viestintätarpeita. 

Työmaanäytöt
Rakentaminen on kehittynyt monella saralla viimeisten vuosikymmenten ja jopa vuosien aikana niin materiaalien, tekniikoiden kuin turvallisuudenkin saralla. Yksi huomiota ansaitseva kehityskohde on työmaaviestintä, johon työmaanäytöt tarjoavat selkeyttä, hallittavuutta ja integroitavuutta. Työmaille sijoitetut infonäytöt näyttävät lounaslistoja ja tarkastuslistoja suurella näytöllä selkeästi, ilman paperipinoja. Ja helposti käyttöön otettavien integraatioiden avulla esimerkiksi kalenterinäkymä saadaan esille suoraan lähteestä automaattisin päivityksin. 

Kohdemarkkinointi
YIT:n asuntomyynnin palvelua on täydennetty tehokkaasti infonäytöillä. Etähallinnalla ajastettavien sisältöjen avulla myynnissä olevat kohteet, kampanjat ja esittelytilaisuuksien aikataulut ovat esillä oikea-aikaisesti. Ja hyvännäköinen kuva-aineisto suurilla näytöillä tekee markkinoinnista helppoa, visuaalista ja mielenkiintoa herättävää. 

Rappunäytöt
Rappunäytöt YIT:n kohteiden porraskäytävissä välittävät tärkeää tietoa taloyhtiöiden asukkaille. Näytöillä näkyvät muun muassa päivän sää, talon asukkaat, tiedotteet, kiinteistön huoltoon liittyvät asiat ja tuoreimmat uutiset.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Desk Peaknetin kanssa


YIT00.jpg
YIT004.jpg
YIT003.jpg
YIT001.jpg
YIT002.jpg
YIT005.jpg
YIT006.jpg
YITporras01.jpg
YIT Group
YIT Group - Imatra Chalets asuntomyynti
YIT Group - Asuntomyynti Kuopio
YIT Group - Asuntomyynti Joensuu
YIT Group - Asuntomyynti Tripla
YIT Group - YIT Kuopio
YIT Group - YIT Lappeenranta
YIT Group - YIT Urjala

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.