Skip to the content

Rakentaminen ja saneeraus ammattitaidolla

Visura Oy on pirkanmaalainen rakennusalan perheyritys, jonka tuotantoon on kuulunut niin uudisrakentamista kuin Särkänniemen huvilaitteidenkin rakennusta, Finlaysonin alueen entisöintikohteita unohtamatta. Nykyisin suurin osa yhtiön rakentamisesta on sen omia asuntokohteita. Visuralla uskotaan kotimaisuuteen ja Pirkanmaan kasvuvoimaan ja se tarjoaakin kokonaisvaltaisia rakentamispalveluita yritykseille ja rakentaa Pirkanmaalle laadukkaita asuinalueita.

 

Sisäistä viestintää

Visuran toimistolle sijoitettu infonäyttö tarjoaa eväitä niin päivittäiseen kuin pidemmänkin aikavälin tiedonnälkään. Näytöltä käy ilmi mm. rakenteilla olevien sekä jo valmistuneiden rakennusten asuntojen myyntitilanne. Rakennustilanteiden lisäksi myös palavereista muistutetaan kätevästi näytöllä, ja selviääpä samalla vilkaisulla niin päivän ruokalista kuin uutistilannekin. Projekti toteutettiin yhteistyössä ICT Elmon kanssa.


visurabg.jpg
visura.jpg
Visura Oy

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.