Skip to the content

Teatteria jo vuodesta 1909

Teatteri on toiminut eri muodoissa vuodesta 1909 lähtien, jolloin teatteritalo valmistui. Romanttista tyyliä edustavassa rakennuksessa on 228-paikkainen päänäyttämö ja 60-paikkainen pieni näyttämö. Talossa on myös 100-paikkainen kahvila.

Teatterilla on vuosittain kahdesta kolmeen uutta ensi-iltaa, ja ohjelmistoon sisältyy myös vierailunäytäntöjä ja kertaluonteisia tuotantoja. Teatterin Näyttelijäyhdistys järjestää lisäksi noin neljä kertaa vuodessa ohjelmallisia Cafe Teatro -iltoja, joissa on mukana sekä paikallisia esiintyjiä että muita tähtivieraita.

Teatteri panostaa paikallisen näyttämötaiteen osaamisen kehittämiseen ja järjestää kursseja muun muassa harrastajanäyttelijöille ja ääni- ja valoteknikoille. Teatteri tekee yhteistyötä myös Valkeakoski-opiston yhteydessä toimivan Teatteri-ilmaisun koulun kanssa. Koulu toteuttaa teatterissa vuosittain useita lapsille ja nuorille suunnattuja esityksiä.

Teatterin sisätiloihin sijoitetulla näytöllä tiedotetaan kaupungin kulttuuritoimen tapahtumista.


VLKteatteriulko.jpg
valkeakosken_teatteri-iDiDcasewebFHD.jpg
VLKteattericontent.jpg
Valkeakosken kaupunginteatteri

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.