Skip to the content

Rotia terveytee!

Vaikka olisi vatta vikkelällä tai mahampuru, Tessun apteekki auttaa.

Tesoman apteekki palvelee Liikekeskus Westerissä Länsi-Tampereella. Aivan kulman takaa löytyy myös Tesoman Hyvinvointikeskus, josta löytyvät mm. kirjasto-, neuvola- ja hammashuoltopalvelut, kaikki saman katon alta. Apteekin reipas ja mukava henkilökunta auttaa asiakkaitaan vankalla asiantuntemuksella - olipa kyse sitten reseptilääkkeistä, muista apteekkituotteista tai tarpeellisista neuvoista. Ja kun Tampereella ollaan, niin hyllyopasteet ovat tiätty kahrella kielellä: suomeksi ja tampereeks!

Informatiivista viestintää näyttävästi

Tesoman apteekki hyödyntää infonäyttöviestintää monipuolisesti ja näytöille on näppärä päivittää kuukausittain vaihtuvat kampanjat. Näytöt ovat muistuttamassa apteekissa asioivia ajankohtaisista tarjouksista sekä voimassa olevista kampanjoista niin ikkunoilla, myymälän puolella kuin palvelupisteilläkin. Värikäs sisältö pysäyttää varmasti apteekissa asioivat monipuolisine sisältöineen.

 Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Suomen Tietoliikenteen kanssa.


tesomanapteekki001.jpg
tesomanapteekki002.jpg
tesomanapteekki.jpg
Tesoman apteekki

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.