Skip to the content

Kirkkaasti komeaa

50-vuotias, Suomen vanhin jäähalli ja jääkiekkoseura Tapparan kotihalli Tampereen Hakametsässä toi LED-seiniensä sisällönhallinnan uuteen aikaan iDiDin avulla.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Westluxin kanssa.

Moderni mainontajärjestelmä

Tampereen Tappara uudisti LED-seiniensä hallinnan helposti päivitettävän iDiD-järjestelmän avulla. iDiD korvasti vanhan USB-tikuilla päivitettävän järjestelmän ja nyt taulujen sisältöä voikin ajastaa ja päivittää parilla napinpainalluksella paikan päällä tai vaikka etänä. Lisäksi yllättäviin muutoksiin voidaan reagoida nopeasti ja päivittää näytöt esittämään juuri halutunmukaista sisältöä tekstisisällöistä videoihin. Tapparalla on jäähallissa 24- ja 14-metrinen LED-seinä sekä näytöt myös sisääntuloaukkojen yläpuolella. Näyttöjä käytetään Tapparan yhteistyökumppaneiden mainnonnassa pelien aikana. Kaudella 2016-17 tulostaulun alle asennettu 360-medianäyttö on myös molempien joukkueiden käytössä iDiD-järjestelmän sisältöajastuksien ansiosta ja kauden 2017-2018 uutuus on 64,5 metrinen LEDipinta.


tapparahakametsa.jpg
hakametsa_tappara1.jpg
tappara1.jpg
hakametsa_360.jpg
Tappara

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.