Skip to the content

Työllisyyspalvelut

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluilla on sekä työnhakijoille että työnantajille suunnattuja palveluita, joiden tarkoitus on tukea hakijaa työllistymiseen ja uraohjaukseen liittyvissä asioissa ja työnantajaa rekrytointiin ja työllistämiseen liittyvissä asioissa.

Työnhakijalle tarjolla on Arvi-työllistymisarvio, jonka avulla hakija löytää itselleen sopivimmat jatkopalvelut, TYP eli työllistämistä edistävä monialainen yhteispalvelu, joka auttaa esimerkiksi työhön kuntoutumisessa, sekä erilaisia työelämävalmennuksia niin työnhakuun kuin yrittäjyyteenkin.  Työnantaja vastaavasti löytää tukea rekrytointitilaisuuksista ja työntekijävälityksestä sekä saa neuvontaa ja jopa taloudellista työllistämistukea.

Kuten jo useissa Tampereen kaupungin palveluita tarjoavassa yksikössä, myös työllisyyspalveluissa todettiin infonäytön toimivan aulatiloissa erinomaisena tiedotuksen apuvälineenä. Työllisyyspalveluilla on esimerkiksi aktiivinen Instagram-tili, jonka sisältöä näytöllä on helppoa esitellä odotusajan viihdykkeeksi. Samalla odotusajan voi käyttää hyödyksi esittelemällä esimerkiksi työllisyyspalvelun tarjoamia kulttuuri- ja liikuntapalveluja, ja jotta tarjonta olisi mahdollisimman monipuolista, mahtuu välissä esittämään vielä tuoreimmat uutisotsikotkin.


Työ ja yrittäminen
Työ ja yrittäminen - Sumeliuksenkadun toimipiste
Työ ja yrittäminen - Työllisyyskeskus, Voimakadun toimipiste

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.