Skip to the content

Tiedotusta teineille

Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden toimitiloissa Monitoimitalo 13:ssa tiedotellaan digitaalisesti.

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut muuttivat uusiin toimitiloihin elokuussa 2012. Jo saman vuoden joulukuuhun mennessä entisen kauppaoppilaitoksen tiloihin Satakunnankadulle remontoituun monitoimitaloon oli tutustunut yli 20 000 uteliasta. Monitoimitalossa tapahtumia riittää aamusta iltamyöhään ja tarve hyvälle viestinnän ja tiedottamisen työkalulle talon sisätiloissa olikin välttämätön.

iDiD:n avulla tiedottamisesta talon monipuolisista tapahtumista onkin tullut vaivatonta. iDiD viestittää tapahtumista reaaliaikaisesti ja ajastetusti Monitoimitalon kaikissa viidessä kerroksessa. Paitsi nuoria kaupunkilaisia, Monitoimitalo 13:n tilat palvelevat päivittäin myös tamperelaisia ikäihmisiä, esikoululaisia ja kaupungin eri hallintokuntien edustajia.

iDiDin käytön laajentaminen muihin nuorisopalveluiden yksikköön on meneillään ja uusissa palvelukeskuksissa, kuten Koilliskeskuksessa, nuorisotilat on rakennettu Kirjaston yhteyteen. 


Monitoimitalo4.jpg
Monitoimitalo3.jpg
Monitoimitalo2.jpg
Monitoimitalo1.jpg
Monitoimitalo5.jpg
Nuorisopalvelut
Nuorisopalvelut - Koilliskeskus, nuorisotilat
Nuorisopalvelut - Kupoli

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.