Skip to the content

Turvallista vesihuoltopalvelua

Puhdas ja raikas vesi on ollut tamperelaisten suosituin hanatuote jo vuodesta 1898. Kaksi kolmasosaa Tampereen hanavedestä on pintavettä ja loput pohjavettä. Veden käsittelyllä varmistetaan veden hygieenisyys ja muuttumattomuus jakelujärjestelmän putkissa aina kaukaisimmalle vedenkäyttäjälle saakka. Veden laatua tutkitaan päivittäin.

Tampereen Vesi huolehtii toiminta-alueellaan yli 200 000 asukkaan vesihuollosta. Tampereen Vesi hoitaa puhtaan veden hankinnan, käsittelyn ja jakelun, verkostojen rakentamisen ja niiden ylläpidon, jäte-, sade- ja sulamisvesien johtamisen, viemäriverkon ylläpidon sekä jätevesien puhdistamisen. Toimintaa säätelevät luvat, lait ja viranomaismääräykset.

 

Viestintää, puhtaasti

Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen vuosia kestänyt saneeraus valmistui syyskuun alussa 2017. Avajaisten yhteydessä asiakasviestinnän tueksi hankittiin ensimmäiset iDiD-näytöt Tampereen Veden käyttöön.


tampereenvesihero.jpg
tampereenvesicontent.jpg
Tampereen vesi
Tampereen vesi - Raholan jätevedenpuhdistamo
Tampereen vesi - Viinikanlahden jätevedenpuhdistamo
Tampereen vesi - Vesitalo

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.