Skip to the content

Kulttuurin, taiteen ja tapahtumien tila

Tampereen ensimmäinen pääkirjasto aivan kaupungin keskustassa on kirjastoaikojensa jälkeen saanut uuden roolin kulttuurin, taiteen ja tapahtumien tilana. Lainakirjastosta paikallisten suussa Laikku-nimiseksi vääntynyt kulttuuritalo on kotina paitsi toiminnasta vastaaville Tampereen kaupungin kulttuuripalveluille, myös useille muille toimijoille, kuten Kulttuurikahvila Laikulle sekä Lastenkulttuurikeskus Rullalle.

Talon vakituisten toimijoiden lisäksi ohjelmistoa rakentavat sadat tapahtumajärjestäjät ja esiintyjäryhmät niin läheltä kuin kaukaa, joten tehtävää, nähtävää ja koettavaa riittää päivästä toiseen niin sisällä kuin ulkona Laikunlavallakin.

Kuinka tiedottaa uusista näyttelyistä ja tapahtumista tehokkaasti?

Kun tapahtumia ja näyttelyitä on useita ja ne päivittyvät usein, ajantasainen tiedotus paikan päällä voi käydä haastavaksi. Lastenkulttuurikeskus Rullaan ja useisiin Laikun auloihin sijoitetut infonäytöt tekevät tiedottamisesta helppoa ja hyvännäköistä. Etukäteen ajastetut aineistot näkyvät vierailijoille juuri silloin, kun se on ajankohtaista ja tiedotteet tapahtumasta toiseen pysyvät ajan tasalla, kun ne voi tehdä valmiiksi ja ajastaa silloin, kun siihen on parhaiten aikaa.


Kulttuuritalo-Laikku-Aula_case.jpg
laikkucase3.jpg
laikkucase1.jpg
Kulttuuritalo-Laikku-Hissi_case.jpg
laikkucase2.jpg
Kulttuuritalo Laikku

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.