Skip to the content

Elämäsi muutoksissa

Tampereen ensi- ja turvakoti ry on osa valtakunnallista Ensi- ja turvakotien liittoa ja sen toimintaan kuuluu kriisi- ja väkivaltatyö, vauva- ja lapsiperheiden tukityö sekä ikäihmisille kohdistettu palvelu- ja asumistoiminta. Järjestöllä on Tampereella kaksi turvakotia lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kohdanneille henkilöille ja heidän lapsilleen. Lisäksi toimintaan kuuluu ensikoti odottaville tai tuoreille vauvaperheille. Järjestön tärkeisiin yhteiskunnallisiin tehtäviin kuuluu akuutin avun lisäksi myös perheväkivaltaa ehkäisevä työ.

Näkyvyyttä tärkeille palveluille

Ensi- ja turvakodit ry tarjoaa monenlaisia palveluita elämän ongelmatilanteisiin. Tietoisuuden lisääminen saatavilla olevista palveluista on toisinaan hankalaa, minkä vuoksi järjestö otti käyttöönsä infonäytön. Näytön kautta näkyvyyttä saavat tietoisku-, keskustelu- ja muut tapahtumat sekä Ensi- ja turvakoti ry:n muut palvelut. Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme ICT Elmon kanssa.


tre-ensijaturvakoticase00.jpg
tre-ensijaturvakoticase01.jpg
Tampereen ensi- ja turvakoti ry

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.