Skip to the content

Hyvää hoitoa ja mielenrauhaa

Sydänsairaala on sydämen hoitoon erikoistunut sairaala, jolla on toimipisteitä viidessä eri kaupungissa. Sydänsairaala tarjoaa kokonaisvaltaisen hoitoketjun diagnoosista jälkihoitoon sydämellisellä otteella.

Sydänsairaalan moniammatilliset hoitotiimit tarjoavat sujuvaa, kokonaisvaltaista hoitoa. Sydänsairaala yhdistää julkisen ja yksityisen sairaalan toimintamallit ja hoitaa sydänpotilaita mistä päin Suomea tahansa. Sairaala järjestää myös ensitietotilaisuuksia eri sairausryhmien potilaille ja heidän läheisilleen helpottamaan hoitoon valmistautumista sekä tukemaan jälkihoidon toteutuksessa, joten tiedotukselle on tilausta niin henkilö- kuin asiakaskunnankin suhteen.

Opastusta asiakkaille, palautetta henkilökunnalle

Asiakas- ja henkilökuntatilojen näytöt tarjoavat tarvittavaa tietoa kullekin käyttäjäryhmälle: opastusta ja hoito-ohjeita asiakkaille Helsingissä ja Tampereella, ja palautetta sekä sisäisiä tiedotteita Tampereen toimipisteen henkilökunnalle.


sydansairaala-case2.jpg
ss-1.jpg
sydansairaala-case1.jpg
ss2.jpg
ss3.jpg
Sydänsairaala
Sydänsairaala - Helsingin sydänsairaala
Sydänsairaala - Hämeenlinnan Sydänsairaala

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.