Skip to the content

Pitkälle tulevaisuuteen

Sweco on ruotsalainen rakennus-, energia- ja ympäristöalan asiantuntijayritys, jolla on toimipaikkoja ja tytäryhtiöitä yhteensä 12 maassa. Sweco Finlandin palveluksessa eri puolilla Suomea työskentelee runsaat 1 700 henkilöä. Viestiäkseen tehokkaasti asiakkailleen Helsingin uusi toimisto Ilmalanrinteessä otti käyttöön iDiD-infonäytöt.

Swecolla työskennellään ympäristöystävällisemmän ja turvallisemman, suunnitellusti kasvavan yhteiskunnan hyväksi, ja kun tavoitteena on esimerkiksi toimivat työpaikat, infonäyttöjen luotsaaminen asiakasviestintään oli luonteva osa uuden rakennuksen käyttöönotossa. Pääkaupunkiseudun yksiköt muuttivat vuoden 2016 alussa yhteisiin toimitiloihin osoitteeseen Ilmalanportti 2, jonka rakentamisessa korostettiin energiatehokkuutta ja kestävän kehityksen kriteerien mukaisia ratkaisuja. Infonäyttöjen käyttökin otettiin huomioon jo rakennusta suunnitellessa, joten sujuva asiakasviestintä oli taattu heti tilojen käyttöönotosta alkaen.

Talon näytöillä esitetään uutisotsikoiden lisäksi esimerkiksi tietoa yrityksestä ja näyttäviä videoita sen projekteista, ja julkisen liikenteen aikataulutietojen tuominen näytöille hyödyttää niin vierailijoita kuin henkilöstöäkin Helsingin vilkkaiden pääliikenneväylien lähellä sijaitsevissa toimitiloissa.

Sisäistä viestintää hoidetaan pääkonttorin työtiloihin sijoitetuilla infonäytöillä.


swecoilmala.png
Sweco Helsinki-casewww.jpg
swecocontent.jpg
Sweco Finland Oy

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.