Skip to the content

Liikuttavaa viestintää

Sipoon vuonna 2004 valmistunut monitoimihalli on louhittu keskustan peruskallioon ja se toimii samalla myös väestönsuojana. 1200 neliömetrin halli on jaettavissa neljään erilliseen lohkoon, joissa onnistuvat tanssin ja musiikkiliikunnan lisäksi monipuoliset pallopelit salibandysta sulkapalloon. Monitoimihallin katsomoon 250 henkilöä ja kokonaisuudessaan se toimii väestönsuojana 1800 henkilölle.

Liikuntamahdollisuuksien lisäksi monitoimihallissa on tilat kokoushuoneille, kunnan atk-koulutukselle sekä kahvio ja kuntosali ja soveltuupa se myös tapahtumapaikaksi 900 hengelle sopivan juhlasalinsa ansiosta.

Monitoiminäytöt hallin viestinnässä

Monipuolisten tilojen hallissa on luonnollisesti monipuoliset tiedotustarpeet, jotka vaihtelevat päivästä toiseen ja jopa useita kertoja saman päivän aikana. Sen vuoksi keskitetysti ja etänä hallittavat elektroniset infotaulut ovat erinomainen ratkaisu hallin viestintätarpeisiin. Pääoven ja infon näytöt tiedottavat asiakkaille aukioloaikojen lisäksi esimerkiksi vapaavuoroista ja tilavarauksista.


sipoomonitoimihalli.jpg
sipoomonitoimihalli01.jpg
Sipoon liikuntapalvelut
Sipoon liikuntapalvelut - Sipoon Monitoimihalli

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.