Skip to the content

Näyttävää viestintää reaaliajassa Rukan matkailijoille

Suomen toiseksi suurimmassa laskettelukeskuksessa toimivan Rukan kävelykyläyhdistyksen tehtäviin kuuluvat monen muun ohella alueen tarjonnasta tiedottaminen ja markkinointi. Infonäyttöjä yhdistys on tottunut hyödyntämään viestinnässään jo usean vuoden ajan. Aikansa palvelleen infonäyttötekniikan kaivatessa päivitystä käyttäjäystävällinen järjestelmä ja nykyaikaiset laitteet löytyivät vaivatta iDiDilta 

– iDiDilta saimme nopealla aikataululla parhaimman ja kustannustehokkaimman kokonaisuuden, sanoo Rukan kävelykyläyhdistyksen toiminnanjohtaja Harri Niskanen.  

Rukan kylän alueelta löytyvät yhdeksän infonäyttöä palvelevat matkailijoita esittäen monipuolista sisältöä maksetusta yritysviestinnästä tapahtumatiedotteisiin, asiakasviestintään sekä pandemiaan liittyvään kriisiviestintään.  

Pandemia onkin korostanut tiedonvälitykseen tarvetta myös matkailukohteissa. Avainasemassa on ripeä reagointi ja viestin välittäminen viiveettä isollekin ihmisjoukolle. iDiDin avulla infonäyttösisällön voi luoda juuri tarvittavalla hetkellä tai ajastaa näkymään haluttuna ajankohtana. Halutessaan ennakkoon voi varautua myös luomalla sisältöjä mahdollisesti eteen tulevia erityistilanteita varten. 

 –  iDiDilla sisällönhallinta on ollut odotetun sujuvaa. Varsinkin erilaisten kampanjoiden ajastaminen muun sisällön oheen on osoittautunut todella näppäräksi, toteaa Niskanen.  

Myös iDiDin tarjoamat maksuttomat koulutukset ja kaikissa infonäyttöön liittyvissä asioissa palveleva käyttäjätuki saavat toiminnanjohtajalta kiitosta. 

 – Tukipalvelut ovat toimineet kiitettävästi. Toki täytyy myöntää, että tuen tarvetta ei ole kovin paljoa ollut. Ja koska järjestelmän käyttökoulutuksen saa viikoittain etänä verkossa ei meiltä mene työaikaa perehdyttämiseen. Voin suositella muillekin! summaa Niskanen. 

Lisäinfoa Rukan kävelykyläyhdistyksen toiminnasta löydät tästä.

Rumimmat paikannimet, lumisin talvi

Ruka on monipuolinen seikkailulomankohde ympäri vuoden ja yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Monipuolisten talviurheilulajien lisäksi Ruka tarjoaa matkailijoille elämyksiä porojen, huskien ja revontulien parissa ja tietenkin lunta. Paljon lunta. Yhä useampi Rukan kävijä on tutustunut myös Kuusamon kauniisiin luontokohteisiin, jotka tarjoavat upeita elämyksiä vuodenajasta riippumatta.


RukaLED002.jpg
ruka001.jpg
rukacase005.jpg
rukacase004.jpg
rukaLED.jpg
ruka002.jpg
RukaLED003.jpg
RukaLED004.jpg

Tukipalvelut ovat toimineet kiitettävästi. Toki täytyy myöntää, että tuen tarvetta ei ole kovin paljoa ollut. Ja koska järjestelmän käyttökoulutuksen saa viikoittain etänä verkossa ei meiltä mene työaikaa perehdyttämiseen. Voin suositella muillekin!

Harri Niskanen, Rukan kävelykyläyhdistyksen toiminnanjohtaja

Muita samanlaisia

Jyväskylän kaupunki, Visit Jyväskylä

- Valovoimainen tapahtumien keskus

Jyväskylän kaupunki, Visit Jyväskylä

Lahti Region Oy

- Lahden seudun matkailupalvelu

Lahti Region Oy

Särkänniemen elämyspuisto

- Enemmän kuin huvipuisto!

Särkänniemen elämyspuisto
Rukan kävelykyläyhdistys

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.