Skip to the content

Näyttävää viestintää reaaliajassa Rukan matkailijoille

Suomen toiseksi suurimmassa laskettelukeskuksessa toimivan Rukan kävelykyläyhdistyksen tehtäviin kuuluvat monen muun ohella alueen tarjonnasta tiedottaminen ja markkinointi. Infonäyttöjä yhdistys on tottunut hyödyntämään viestinnässään jo usean vuoden ajan. Aikansa palvelleen infonäyttötekniikan kaivatessa päivitystä käyttäjäystävällinen järjestelmä ja nykyaikaiset laitteet löytyivät vaivatta iDiDilta 

– iDiDilta saimme nopealla aikataululla parhaimman ja kustannustehokkaimman kokonaisuuden, sanoo Rukan kävelykyläyhdistyksen toiminnanjohtaja Harri Niskanen.  

Rukan kylän alueelta löytyvät yhdeksän infonäyttöä palvelevat matkailijoita esittäen monipuolista sisältöä maksetusta yritysviestinnästä tapahtumatiedotteisiin, asiakasviestintään sekä pandemiaan liittyvään kriisiviestintään.  

Kokemuksen pandemiasta lisäsivät ymmärrystä tiedonvälitykseen tarpeesta myös matkailukohteissa. Avainasemassa on ripeä reagointi ja viestin välittäminen viiveettä isollekin ihmisjoukolle. iDiDin avulla infonäyttösisällön voi luoda juuri tarvittavalla hetkellä tai ajastaa näkymään haluttuna ajankohtana. Halutessaan ennakkoon voi varautua myös luomalla sisältöjä mahdollisesti eteen tulevia erityistilanteita varten. 

– iDiDilla sisällönhallinta on ollut odotetun sujuvaa. Varsinkin erilaisten kampanjoiden ajastaminen muun sisällön oheen on osoittautunut todella näppäräksi, Niskanen sanoo.  

Myös iDiDin tarjoamat maksuttomat koulutukset ja kaikissa infonäyttöön liittyvissä asioissa palveleva käyttäjätuki saavat toiminnanjohtajalta kiitosta. 

– Tukipalvelut ovat toimineet kiitettävästi. Toki täytyy myöntää, että tuen tarvetta ei ole kovin paljoa ollut. Ja koska järjestelmän käyttökoulutuksen saa viikoittain etänä verkossa, meiltä ei mene työaikaa perehdyttämiseen. Voin suositella muillekin! 

Lisäinfoa Rukan kävelykyläyhdistyksen toiminnasta löydät tästä.

Rumimmat paikannimet, lumisin talvi

Ruka on monipuolinen seikkailulomankohde ympäri vuoden ja yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Monipuolisten talviurheilulajien lisäksi Ruka tarjoaa matkailijoille elämyksiä porojen, huskien ja revontulien parissa ja tietenkin lunta. Paljon lunta. Yhä useampi Rukan kävijä on tutustunut myös Kuusamon kauniisiin luontokohteisiin, jotka tarjoavat upeita elämyksiä vuodenajasta riippumatta.


RukaLED002.jpg
ruka001.jpg
rukacase005.jpg
rukacase004.jpg
rukaLED.jpg
ruka002.jpg
RukaLED003.jpg
RukaLED004.jpg

Tukipalvelut ovat toimineet kiitettävästi. Toki täytyy myöntää, että tuen tarvetta ei ole kovin paljoa ollut. Ja koska järjestelmän käyttökoulutuksen saa viikoittain etänä verkossa ei meiltä mene työaikaa perehdyttämiseen. Voin suositella muillekin!

Harri Niskanen, Rukan kävelykyläyhdistyksen toiminnanjohtaja

Muita samanlaisia

Ruuhikoski Golf

- Robert Trent Jones Jr:n taidonnäyte, jossa kaikentasoiset pelaajat voivat nauttia

Ruuhikoski Golf

Jämsän kaupunki, Jämsän kaupungin infopiste

- Digitaalista neuvontaa keskellä kauneinta Suomea

Jämsän kaupunki, Jämsän kaupungin infopiste

Viking Line

- Opastuksen merelliset tuulahdukset

Viking Line

Tampereen kaupunki, Kulttuuritalo Laikku

- Kulttuurin, taiteen ja tapahtumien tila

Tampereen kaupunki, Kulttuuritalo Laikku
Rukan kävelykyläyhdistys

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.