Skip to the content

Kuntalaisten asiointipaikan viestintää

Pyhtäänlinna-nimisessä kuusikerroksisessa rakennuksessa on asuntoja, Pyhtään seurakunnan kirkkoherranvirasto, yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, tilaa ravintolalle sekä yrityksille. Lisäksi sieltä löytyy kunnanvirasto, joka sijaitsee toisessa kerroksessa nykyaikaisessa avokonttorissa, jonka ikkunoista on näkymä läheiselle Huutjärvelle.

Pyhtäänlinnan myötä kunta siirtyi kertaheitolla 2020-luvun moderniin työympäristöön. Uudessa kunnanvirastossa puhelut ja keskustelut käydään äänieristetyissä, lasiseinäisissä kopeissa konttorin sisällä. Teknologian käyttöä on mietitty  ja etätyön tekeminen tehdään aiempaa helpommaksi. Virastossa pyritään lisäksi paperittomuuteen.

Viestintää Suomen moderneimmassa kunnanvirastossa

Kuntaviestinnässä tehokkuus ja selkeys on välttämätöntä. iDiDin avulla Pyhtään kunta pystyy vastaamaan moninaisiin ja päivittäisiin viestinnän tarpeisiin. Pyhtäänlinnan näytöt esittävät kirkkaasti esimerkiksi tulevat tapahtumat ja opastavat rakennuksessa liikkumista. Lisäksi näytöillä pyörivät niin aukioloajat, sääennusteet, nimipäivät, kokousten aikataulut kuin nuorisotalon ohjelmatkin.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Data Group Sata IT:n kanssa.


pyhtääTMP.jpg
pyhtäähallinto01.jpg
pyhtaanlinna.jpg
Hallinto

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.