Skip to the content

Kuntalaisviestintää

Liikuntatoimi pyrkii edistämään kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä luomalla edellytyksiä liikuntatoiminnalle, kehittämällä paikallista ja seudullista yhteistyötä sekä terveyttä edistävää liikuntaa. Lisäksi liikuntatoimi tarjoaa monipuolisesti eri liikuntapaikkoja kuntalaisten käyttön.

Pieksamäen alueen liikuntapaikkoja ja -palveluita ylläpitää Sport Pieksämäki. Valinnanvaraa löytyy jokaiselle ja upeita puitteita harrastustoiminnalle tarjotaan muun musassa golfin, jääurheilun sekä ravi- ja uintiharrastuksen parissa. Lisäksi tarjolla on erilaisia ryhmäliikuntatunteja, hoitoliikuntaa sekä ikäihmisten liikuntaneuvontaa.

Ajantasaista infonäyttöviestintää

Liikuntatoimi viestii ajankohtaiset asiat ja tulevat tapahtumat niin jäähallilla kuin uimahallillakin infonäyttöjen avulla. Osana näyttösisältöjä pyörivät lisäksi varauskalenterit, paikallisten toimijoiden mainokset sekä säätiedot. Myös mahdolliset tilavarauksiin tulevat muutokset saadaan viestittyä reaaliaikaisesti kuntalaisille näyttöjen avulla.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Officepron kanssa.


uimahalliyleis.jpg
pieksamakiliikunta.jpg
Liikuntatoimi
Liikuntatoimi - Pieksämäen jäähalli

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.