Skip to the content

Työturvallisuutta näytöllä

Työturvallisuus on etenkin rakennusalalla erittäin tärkeä tekijä, minkä vuoksi työturvallisuuskoulutusta annetaan säännöllisesti. Peab on yksi rakennusalan toimijoista, joilla on oma rasti Espoon Ämmässuon turvapuistossa. Turvapuisto on työturvallisuuden koulutusrata, jolla henkilöstöä koulutetaan työturvallisuusaiheista lavastettujen tapaturmatilanteiden ja ympäristörastien avulla.

Syksyllä 2017 avattiin toinen turvapuisto Kuopiossa.

Vaihtelevista työskentelyolosuhteista, isojen koneiden kanssa työskentelystä ja erilaisten kemikaalien käsittelystä johtuen rakennusalaa pidetään yleisesti tapaturma-alttiina, minkä vuoksi työturvallisuuskoulutus on alalla erityisen tärkeässä asemassa. Puistossa käy vuosittain jopa 7 000 rakennusalan ammattilaista ja opiskelijaa ja erilaisten koulutusten ja varotoimien ansiosta rakentamisen tuvallisuus onkin lisääntynyt huomattavasti viime vuosikymmeninä.

Peab täydensi omaa rastiaan kosketusominaisuudella varustetulla iDiD-näytöllä, jolta voidaan näyttää erilaisia työturvallisuuteen liittyviä aiheita ja videoita.

Työmaan tiedotus

Peabin rakennustyömailla sisäinen viestintä, yleinen konserniviestintä, työmaan ajankohtaiset asiat ja tapaturmattomien päivien tiedotus hoituu kätevästi työmaanäytöillä.


peab04.jpg
peabrakennustyomaa.jpg
peabturvapuisto.jpg
DSC_0853_1000k.jpg
Peab Oy
Peab Oy - Työturvallisuuden harjoitusalue, Kuopio
Peab Oy - Ämmässuon turvapuisto

Osallistu demotiistaihin

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.