Skip to the content

Aktiivisille kuntalaisille

Hyvää kannattaa odottaa, sanotaan. Näin on myös Orimattilan urheilutalon, Orimattila Areenan, kohdalla. Keväällä 2019 ovet avautuivat uuteen urheilutaloon, josta löytyy niin palloiluhalli, monitoimisali kuin juoksuratakin. Lohkoihin jaettavat halli ja sali mahdollistavat tilojen monipuolisen, samanaikaisen käytön. Palloiluhallin käyttöaste on korkea koulujen ja liikuntapalvelujen, arkisin varattavissa olevien iltavuorojen ja viikonloppuisin järjestettävien tapahtumien, otteluiden ja turnauksien täyttäessä tilat. Myöhemmin uimahallin rakentamisen yhteydessä nouseva kuntosali lisännee urheilutalon suosiota entisestään.

Monipuolista, modernia tiedotusta

Areena varustettiin useilla infonäytöillä aulasta monitoimihalliin. Etähallittavilla näytöillä onnistuu niin tervehtiminen, tiedottaminen kuin opastuskin; sähköisessä muodossa esitettäviä käyttösääntöjä on helppoa päivittää ja opaskartat ja aikataulutiedot sopivat samoihin kehyksiin.


orim-arena.jpg
orim-arena2.jpg
Liikuntatoimi

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.