Skip to the content

Tukea oppimiseen ja koulunkäyntiin

Valteri on Opetushallituksen alaisuuteen kuuluva valtakunnallinen oppimis- ja ohjauskeskus, joka tarjoaa palveluja ja asiantuntemusta monenlaisiin oppimisen ja koulunkäynnin vaikeuksiin. Erityistä asiantuntemusta Valterilla on autismin kirjoon, neuropsykiatrisiin häiriöihin, kieleen ja kommunikointiin, kuulemiseen, näkemiseen, liikkumiseen ja motoriikkaan, neurologisiin tai muihin pitkäaikaissairauksiin sekä monitarpeisuuteen liittyvistä tuen tarpeista.

Valterilla on eri puolilla Suomea kuusi toimipistettä: Onerva, Mikael, Ruskis, Mäntykangas, Skilla sekä Tervaväylä. Kaikkien toimipisteiden yhteydessä toimii myös Valteri-koulu. Syksyllä 2016 Jyväskylässä sijaitseva Onerva otti iDiD-infonäytöt käyttöön Mikkelin Mikaelin ja Helsingin Ruskiksen toimipisteiden seuratessa pian jyväskyläläisten esimerkkiä.

Onervassa näytöllä vuorottelevat tiedotteiden lisäksi mm. automaattisesti päivittyvät sää, tapahtumatiedot sekä ruokalistat.

Projekti toteutettiin yhteistyössä kumppanimme Edutukun kanssa.


valterihero2.jpg
valtericontent.jpg
Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri
Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri - Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Mikael
Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri - Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Onerva

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.