Skip to the content

Matkailuinfo

Leppävirta on vajaan 10 000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa lähellä Kuopiota. Matkailijoita Leppävirralla ilahduttaa esimerkiksi Hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppis, jäähalli sekä Mansikkaharjun leirintäalue. Alueen matkailua edistävä Visit Leppävirta otti käyttöönsä kosketusnäytöllisen iDiD-infonäytön tiedottaakseen alueen tapahtumista ja palveluista aiempaa tehokkaammin.

Leppävirran matkailuneuvonnan infopiste sai uutta väriä, kun esitejakelun oheen asennettiin kosketusnäyttö. Normaalitilassa näytöllä esitetään mainoksia paikallisista tapahtumista, säätietoja ja muita matkailuaiheisia tiedotteita mutta koskettamalla näyttöä matkailija voi tutustua Visit Leppävirran verkkosivuihin, joilta löytyy lisätietoa alueen tarjonnasta.

Näyttö on luonteva osa telineseinämää ja kun näytöltä on selailtu riittävästi mielenkiintoisia kohteita, voi vierailija lopuksi ottaa mukaansa vielä perinteisen printtiesitteen.


leppavirta2.jpg
leppavirtasisalto.jpg
leppävirta.jpg
Visit Leppävirta

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.