Skip to the content

Kestäviä energiaratkaisuja

Leppäkosken Sähkö -konserni muodostuu Leppäkosken Sähkö Oy:stä sekä sen tytäryhtiöistä. Konsernin tarjontaan kuuluvat sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasupalvelut sekä ratkaisut. Konsernilla on käytössään erilaisiin standardeihin perustuva toimintajärjestelmä ja se panostaa henkilöstön osallistamiseen muun muassa jatkuvan ja systemaattisen koulutuksen avulla. Esimerkiksi koulutuksista tiedottaminen käy näppärästi infonäyttöjen avulla.

Yksi konsernin arvoista onkin vastuullisuus ja henkilöstön hyvinvointi. Asentajien taukotiloihin sijoitetuilla näytöillä henkilöstöinfoista ja koulutuksista on helppoa ilmoittaa siten, että tieto tavoittaa työntekijät yhtä nopeasti ja luotettavasti toimipaikasta riippumatta. Koulutusten lisäksi myös työterveyshuoltoon liittyvät asiat saadaan näkyväksi osaksi arkea, kun työterveyshuollon paikallisen toimipisteen yhteystiedot vaihtelevat näytöillä muiden tiedotteiden ohella.

Konsernin omien tiedotteiden lisäksi näytölle voidaan tuoda helposti myös automaattisesti päivittyviä sisältöjä, kuten sääennusteita. Näin varmistetaan, että infonäyttöjen tarjonta pysyy aina tuoreena ja kiinnostavana, ja tärkeät tiedotteet tavoittavat henkilöstön säännöllisesti.


leppäkoskiyleiskuva.jpg
leppäkoski2021case-V2.jpg
Leppäkosken Sähkö -konserni
Leppäkosken Sähkö -konserni - Leppäkosken sähkö, Ylöjärvi
Leppäkosken Sähkö -konserni - Leppäkosken sähkö, Parkano
Leppäkosken Sähkö -konserni - Leppäkosken sähkö, Nokia

Tiistai on nyt demopäivä

Tiesithän, tiistaisin tarjolla tiiviisti tietoverkossa: iDiD-demohetki.