Skip to the content

Virtaa Lempäälään

Lempäälän lukio on innovatiivinen ja vireä lukio, jonka uudessa upeassa lukion ja Tredun Lempäälän toimipisteen yhdistävässä Virta-kampuksessa opiskelee yli 400 energistä, aktiivista ja elämänmyönteistä nuorta. Korkeatasoinen opetus, laaja kurssitarjotin sekä monipuoliset opetusmenetelmät moderneissa tiloissa Ahtialanjärven rannalla luovat erinomaiset puitteet opiskelulle.

Virta-kampus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä noin kilometrin päässä Lempäälän keskustasta. Rakennuksessa toimii myös Pirkan opisto. Virta-kampuksen tilat ovat myös ulkopuolisten käytettävissä. Tarjolla ovat esimerkiksi rakennuksen suuri kokoontumisaula, liikuntasali, kuntosali, monitoimisali ja luokat. 

 

Tiedotusvirtaa

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on luottanut useita vuosia iDiDiin infonäyttötarpeissaan, joten Lempäälän Virtakampuksen infonäyttöjärjestelmäksi valikoitui iDiD. Infonäyttöjä käytetään monipuolisesti sekä henkilökuntaviestintään, opiskelijaviestintään ja iltakäyttöä varten suunnattuun tiedotussisältöön.


lempaalavirta01.jpg
lempaalavirta02.jpg
Toisen asteen opetus

Osallistu demoon

Maksuton 20 minuutin demo tarjoaa kattavan tietopaketin infonäytöistä, niiden eduista sekä iDiD-infonäyttöjärjestelmän esittelyn.